Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Radek Novák Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 2. 2007, 23:17:21
Dříve jsem využíval metody iframe pro zobrazování reklam na partnerských stránkách. Bohužel jsem nucen opustit technologii iframe a přejít na javascript. Prolezl jsem snad vše co se dalo, ale nikde jsem nenašel potřebně informace. Potřeboval bych pomocí javascriptu docílit toho, abych mohl na stránce v proužku 468x60 zobrazovat jakýkoli HTML obsah. Neví někdo odkaz na příslušný článek nebo nejlépe fungující script?
|
||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 15. 2. 2007, 10:49:06
Radek Novák
html obsah do iframe. Pokud reklamu nedas do iframe, stranka se zastavi v pripade, ze se nepodari s danym serverem navazat spojeni. A kdyz se stranka zastavi, tak se co? Nezobrazi. Stranka, ktera se nezobrazi jakoby neexistovala a je pak na co? :) Ano, lze zkopirovat cast stranky nebo pracne i snad celou javascriptem, ale stranku si musis nacist do iframu, treba skryteno, aby jsi s ni mohl pracovat. Nejsem si ted jist, jestli se ti podari otevrit stranku pres window.open (jakpsatweb - object window) z ciziho webu. S iframem to otevres do iframe, pak scriptem pridas styl do stranky z iframe, pridas JS do stranky z iframe, pridas body do stranky z iframe. Prosteee, zbytecne si komplikujes praci, kdyz uz, vytvorit iframe s rozmery a nastavit mu src="" te reklamy. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0