Autor Zpráva
Freddy69
Profil
ja nejsom ziadny odbornik na js a preto by som vas chcel poziadat o pomoc
Dal by sa pomocou js spustit exe subor priamo na stranke??ak hej tak ako za odpovede vopred dakujem
Mistr
Profil
Freddy69
Myslím, že ne. Řekl bych, že je tak ochráněn počítač návštěvníka Tvých stránek.
Yrrah
Profil
Chceš spustit EXE, který je na serveru nebo u klienta?

Jinak k té ochraně počítače návštěvníka stránek - i to lze (nebo šlo) udělat, pokud někdo používal konkrétní verzi špatného "internetového prohlížeče".

Obecně to však udělat nejde. Co přesně bys tím rád spouštěl?
peta
Profil
Freddy69
Jak chces na linuxu pustit EXE? jedine jako DosBox nebo na serveru v DosBoxu. Jenze takovy hazarder nikdo neni, aby ti to dovolil.
-> delete.exe *.* /y (na otazky odpovez ano)
a mas smazany disk, pokud nemas linux, ktery ma spousteci soubory pojmenovane BIN, treba :)

google.com exe javascript VYHLEDAT
(ve starem IE ve win do slo kdysi pres ActiveX, ale uz to bylo zakazano)
Freddy69
Profil
takze to nejde...kamrat ma taky program co vobec nic nerobi ale antiviri ho povazuju za virus a este mam taky obrazok s virusom...tak to by mohlo uplnych lamerov odradit od mojej stranky:D...ja som chcel dat ten subor na web a zebi sa to samo spustilo...alebo po nakom yes/no okne:D.....inac nepoznate neaku stranku kde je kompletny navod tvorenia php stranok???....lebo ja navody vidim len po kuskoch na "vseliakich" strankach a obcas si odpotuju.....a nic z toho nechapem:D
peta
Profil
Freddy69
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub10

PHP je v podstate jako JS, jediny rozdil je, ze se nepracuje s tagy, pred promennou pises $ a funkce se trochu jinak jmenuji.
V podstate nejlepsi je predelat nejake priklady.

Ten obrazek muzes zobrazit i javascriptem nebo jako normalni odkaz :)
<a href="obrazek.jpg" target="_blank">virus</a>
Bubák
Profil
PHP je v podstate jako JS, jediny rozdil je, ze se nepracuje s tagy, ...
Teď už vím všechno ;-)

-> delete.exe *.* /y (na otazky odpovez ano)
a mas smazany disk,

Příkaz "delete" v DOSu neexistuje, a soubor delete.exe už vůbec ne.

Freddy69
nepoznate neaku stranku kde je kompletny navod tvorenia php stranok?
Kompletní návod to není, ale pro začátek bych doporučil http://polopate.jakpsatweb.cz/
peta
Profil
Bubák
"Příkaz "delete" v DOSu neexistuje, a soubor delete.exe už vůbec ne."
To jsem take netvrdil. Pravdu mas, ze v dosu je prikas del a ted nevim, zda com/exe. Nicmene ja mam treba i delete.exe
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.