Autor Zpráva
tonda
Profil *
Prosím nekoukejte na chyby v HTML, už to přepisuji, ale nevím si rady s tím skriptem. http://www.fijalky.com/domuuu.php Díky za radu.
Alphard
Profil
sorry že jsem tak nechápavý, ale jaký script?
já jsem na první pohled viděl kytičky honící kurzor a ten script evidentně funguje :-)
tonda
Profil *
Jj, ale ne ve Firefoxu. Pouze v IE. (bohužel)
roberta
Profil
tonda
ale jaký script?
Hugoman
Profil
ale aj tak mas <head> pred <!DOCTYPE>
tonda
Profil *
Ano, já vím, je to totálně prasácký, ale to prosím neřešte, do toho se už pouštím, nejdřív ale musím rozchodit ten skript. A myslím ten
<!-- hide code
var nDots = 7;
if (document.all&&window.print)
document.body.style.cssText="overflow-x:fixed;overflow-y:fixed"
var Xpos = 590;
var Ypos = 90;
var DELTAT = .01;
var SEGLEN = 20;
var SPRINGK = 10;
var MASS = 1;
var GRAVITY = 50;
var RESISTANCE = 10;
var STOPVEL = 0.1;
var STOPACC = 0.1;
var DOTSIZE = 10;
var BOUNCE = 0.75;
var isNetscape = navigator.appName=="Netscape";
var followmouse = true;
var dots = new Array();
init();

atd...
peta
Profil
Kde je chyba??
=== nastroje - chybova konzola

http://www.fijalky.com/domuuu.php

Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'font-style'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 11
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-arrow-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 15
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-base-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 16
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-dark-shadow-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 17
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-track-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 18
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-face-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 19
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-shadow-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 20
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-highlight-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 21
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-3d-light-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 22
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-arrow-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 60
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-base-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 61
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-dark-shadow-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 62
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-track-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 63
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-face-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 64
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-shadow-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 65
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-highlight-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 66
Varování: Neznámá vlastnost 'scrollbar-3d-light-color'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 67
Varování: reference to undefined property document.dot0
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Varování: reference to undefined property document.dot1
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Varování: reference to undefined property document.dot2
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Varování: reference to undefined property document.dot3
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Varování: reference to undefined property document.dot4
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Varování: reference to undefined property document.dot5
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Varování: reference to undefined property document.dot6
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 140
Chyba: dots[i].obj has no properties
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 124
Varování: function newImage does not always return a value
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 265
Zdrojový kód:
}
Varování: assignment to undeclared variable domuuu_klik
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 277
Varování: assignment to undeclared variable rslt
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 261
Varování: assignment to undeclared variable kapelka_klik
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 278
Varování: assignment to undeclared variable hudba_klik
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 279
Varování: assignment to undeclared variable koncerty_klik
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 280
Varování: assignment to undeclared variable fotky_klik
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 281
Varování: assignment to undeclared variable kontakt_klik
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 282

... a to jsem jeste na nic neklikal a uz mam plnou konzolu chyb v JS a CSS.

Ted jsem najel na prvni menu a pribylo:
Varování: deprecated arguments usage
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 269
Varování: deprecated arguments usage
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 270
Varování: deprecated arguments usage
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 270
Varování: deprecated arguments usage
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádek: 269
peta
Profil
Jo, jestli o tom nevis, tak JS konzolu ma kazdy prohlizec.
IE dole vlevo ve status bud je modre "e" nebi zluty vykricnik /!\
FF - nastroje - chybova konzola (javascript)
O - nastroje - (javascript - konzola)
tonda
Profil *
oki, oki, tady to máš už přepsaný, ale ne skript... http://n4pst3rw.my-place.us/www.fijalky.com/
tonda
Profil *
EDIT:// je to http://n4pst3rw.my-place.us/www.fijalky.com/domuuu.html
tonda
Profil *
Prosím podívejte se někdo na to...
peta
Profil
tonda

Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'margin-left'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://n4pst3rw.my-place.us/www.fijalky.com/domuuu.html
Řádek: 0

Chyba: syntax error
Zdrojový soubor: http://n4pst3rw.my-place.us/www.fijalky.com/skripty/bounce.js
Řádek: 43, Sloupec: 35
Zdrojový kód:
http://www.fijalky.com/document.dot0

a nechtej vedet, co mi to zobrazilo, kdyz jsem kliknul na "kapelka". Na to by nestacila 1 zprava :)

---

A hele, v IE to zobrazuje pruzinkovy efekt kurzoru. Ciste nahodou, ten jsem upravoval i ja.
http://www.volny.cz/peter.mlich/Pr/efekty/
http://www.volny.cz/peter.mlich/Pr/efekty/elastictrail.htm
ve FF ti to nejde, protoze snimani mysi je v mozille stejne jako u netscape

function MoveHandler(e)
{
Xpos = e.pageX;
Ypos = e.pageY;
return true;
}
if (isNetscape) {
document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
document.onMouseMove = MoveHandler;
}
... to je oki
... jenze vykreslovani uz neni resene pres layer ale pres STYLE
X if (isNetscape) {
X this.obj = document["dot" + i];
X } else {
this.obj = eval("dot" + i + ".style");
}
... takze bys tam musel
1. prepsat vsechny "isnetscape" na "moz"
2. nahoru pridat kontrolu na ns = document.layer;
3. if (isNetscape) {
document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
-> if (ns) ... (coz je protiklad proti bodu 1)
... cili tam budes mit 1x if (ns) a asi 3x if (moz)

jinak se mi nezdaji tyto radky:
this.obj = document["dot" + i];
} else {
this.obj = eval("dot" + i + ".style");
zvlast ten s tim style, tam by to melo na neco navazovat, aspon na document, ale tak ono to funguje v IE, coz je divne.
this.obj = document["dot" + i].style;
peta
Profil
tim JS bych se ale nezabyval, ono by to chtelo vycistit spis stranku od chyb a vycistit styly.

Firefox
Kdyz se podivas na tu stranku, tak prvni te zarazi
- ze menu vteka do sebe, kdyz mas sirku treba 500px (resp jsou tam jakesi 2 obrazky v sobe, pri fulscree 2x domu pres sebe, pri 500px je to domu-kapelka pres sebe)
- ze mas nahore styl takovy rozpadajici, ale foto zaby uz je pekna ostra foto
- ze modry odkaz eurotel neni vubec videt na cernem pozadi
- ze text je ve strance centrovany
- ze, co kazdy odstavec a nadpis ma uplne jiny vzhled nez jakykoliv dalsi na strance (coz snizuje citelnost)
pr:
" nOvinky"
"(rojtrs hadr)"
"Nezapomeňte na AŠ"
"Nezapomeňte ani na"
"Pokud by Vaše kapela ráda vystoupila"
"Fijalky a jiné kvjety is"
...to mas 6 ruznych stylu
tonda
Profil *
Dík, ty JS vyzkouším. Díky. Ty chyby, přepsaná je POUZE index.html - což je vstup a domuuu.html - částečně. Víc zatím neee. Jo a ty styly, no na to se podívám ještě jednou, uploadl jsem to na rychlo...
tonda
Profil *
Slává, rochdil jsem to :) díky moc.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.