Autor Zpráva
no idea
Profil *
chce se zeptat jestli jde udelat javascriptem to, ze pokud najedu na urcity ctverec obrazku nami definovany (souradnicema), tak aby se ten ctvrec zabarvil nami urcenou barvou. Pokud ano tak jestli byste mi napsali část scriptu já bych si ho už dokončil nebo jestli víte kde bych ho mohl najít nebo na jaké funkce bych se měl podívat, děkuju
peta
Profil
jakpsatweb - javascript - priklady
jakpsatweb - html - tag: input
nekdo tvrdil, ze je tam nejaky input type=image , kde se snimaji souradnice

pak jsou dalsi zpusoby, ktere jsou slozite, protoze kazdy prohlizec to vidi jinak
http://www.volny.cz/peter.mlich/Pr/efekty/cursormagic.htm
http://www.volny.cz/peter.mlich/hry/hry.htm
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
google.com crossbrowser mouse javascript VYHLEDAT
no idea
Profil *
podívám se děkuju
Leo
Profil
Proste si udelate ten ctverec (pres CSS ostylujete napr. div), a pak pres JS a onmouseover menite jeho backgroundColor. Nevim, co sem peta taha nejaky input :-) Leo
habendorf
Profil
Nebo si můžeš nastylovat <a> (block, absolute, rozměry) a JS z toho vynechat úplně.
Leo
Profil
"Nebo si můžeš nastylovat <a>"

Fuj, odkaz (znacka <a>) patri do html jen pokud potrebuju udelat odkaz, ne proto, abych mohl pouzit hover nebo mel kurzor jako rucicku. Leo
habendorf
Profil
Leo: No možná jsem špatně pochopil zadání, myslel jsem že má reagovat část obrázku, který je celý odkazem. Takže bych to udělal jako

<a>
<img />
<span></span>
</a>

<a> by byl block, relative a <span> block, absolute, načež bych měnil background pro a:hover span.

Všímám si, že běžně preferuješ JS před CSS, já zas naopak. Nevím co by na tom mém řešení mělo být fuj.
citron
Profil *
leo

tak se mi to podařilo, problém je však v IE...pokud najedu na čtverec, naběhne mi nový obrázek...to je správně jenže začne měřit souřadnice toho malýho obrázku místo toho velkýho...u firefoxu je to daný tím getelemendbyid takže měří souřadnice toho prvního ne toho vkládanýho...jak to udělat?
habendorf
Profil
Jaký nový obrázek, jaký malý obrázek? Myslel jsem že se má "ten ctvrec zabarvil nami urcenou barvou". A proč měníš nick během jednoho vlákna?

Kašlu na to, třetí thread během pár hodin, který mi nějak uniká.
Leo
Profil
Aha, tak pokud to ma byt v obrazku, tak proste ten div umistite nad ten obrazek. Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.