Autor Zpráva
Toomas
Profil
Zdravim,

chtel bych Vas poprosit, jestli byste se nemohli mrknout na kod a zjistit, proc IE hlasi chybu, kdy se za kazdym klikem musi potvrdit OK na chybovou hlasku. Az na tuto "drobnou neprijemnost" to funguje... V ostatnich prohlizecich to funguje dokonale, a bez jakychkoliv hlasek.

V konzoli FF mi tvrdi toto :
document.getElementById("sit_2") has no properties
(je to ve funkci chang)

pritom div id="sit_2" existuje !
Kde je chyba, vite to nekdo ?

Nebo snad je chyba v necem jinem ? Nemam moznost prozkoumat fungovani ve verzi IE, kde to hlasi chybu (zrejme je to IE7), to mi jenom bylo nahlaseno jako problem. Jedinou jeho stopu muzu najit v one konzoli FF



Stranka (zjednodusena verze, kde jsem ve funkci chang() nechal natvrdo jenom dve moznosti : "sit_1" a "sit_2", aby se to nekomplikovalo vyrobou promene
http://valodrome.tek-studio.eu/jeux/map1.html?ns=1&num=1&lang=fr

jinak plne funkcni stranka je tady :
http://valodrome.tek-studio.eu/jeux/map.html?ns=1&num=1&lang=fr


Kod stranky :

function chang(d) {
if ((d==1) || (d==2) || (d==3) || (d==4) || (d==6) || (d==10) || (d==11) || (d==13) || (d==14) || (d==15) || (d==16) || (d==17) || (d==18) || (d==20) || (d==22) || (d==26) || (d==32) || (d==38)){

document.getElementById("sit_1").style.visibility = "visible";
}
else {
document.getElementById("sit_2").style.visibility = "visible";
}
}

</script>
</head>
<body>

<div id="image_b">

<div id="sit_1"></div>
<div id="sit_2"></div>
<div id="sit_3"></div>
<div id="sit_4"></div>
<div id="sit_6"></div>
<div id="sit_10"></div>
<div id="sit_11"></div>
<div id="sit_13"></div>
<div id="sit_14"></div>
<div id="sit_15"></div>
<div id="sit_16"></div>
<div id="sit_17"></div>
<div id="sit_18"></div>
<div id="sit_20"></div>
<div id="sit_22"></div>
<div id="sit_25"></div>
<div id="sit_26"></div>
<div id="sit_32"></div>
<div id="sit_38"></div>


<div id="textos"><a href="map.html?ns=1&num=1&lang=cz" style="font-size:42px; color:green">Start</a><br></div>
<div id="textos2"></div>
<div id="textos3"></div>
<div id="pisk"></div>
<div id="langue"></div>
<div id="mutation"></div>


<div id="image_centre"><div id="image_centre2"></div></div>
</div><!-- image_b -->

<script>

jedeme();
window.onresize = function(){jedeme()};
situace(ns,lang);
document.getElementById("langue").innerHTML = "<a href='map.html?ns="+ns+"&num="+num+"&lang=fr'>FR</a>&nbsp;<a href='map.html?ns="+ns+"&num="+num+"&lang=cz'>CZ</a>";
mut();

</script>

</body>


Moc dekuji za nazory, uz nevim co dal !

Tomas
peta
Profil
Toomas
function chang(d) {
if ((d==1) || (d==2) || (d==3) || (d==4) || (d==6) || (d==10) || (d==11) || (d==13) || (d==14) || (d==15) || (d==16) || (d==17) || (d==18) || (d==20) || (d==22) || (d==26) || (d==32) || (d==38)){

b=0;
var arr = [1,2,3,4,6,10,11,13,14,15,16,17,18,20,22,26,32,38];
for (i=0;i<arr.length;i++)
{if (d==arr[i]) {b=1; break;}}
if (b==1) {........}

To se ale netyka chyby. ted nejsem na svem PC, takze at to odladi nekdo jinej. Muzes zkusit smazat podtrzitka.
Toomas
Profil
Zajimave, s tim podtrzitkem, hned to jdu zkusit, dam to sem :
http://valodrome.tek-studio.eu/jeux/map1.html?ns=1&num=1&lang=fr

Jinak je fakt, ze to s tim array je ponekud elegantnejsi...
Toomas
Profil
No, tak se to odstranenim podtrzitka nezpravilo. Velka otazka zustava stejna. Proc to hlasi chybu v konzoli FF (a pritom to bez problemu funguje!) ? Horsi je, ze v IE PC pak i vyskakuje pokazde alerts o chybe. To navstevnika asi zrovna nepotesi...

Babo rad... Nebo ze by nekdo z Vas ?

Predem dik !
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.