Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
verunci Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 4. 2007, 22:52:56
potřebovala bych pokud má uživatel zapnutý JS tak aby odkaz zpracoval JS ( return false by měl
zakázat zpracování html odkazu ) a pokud má uživatel JS vypnutý, tak aby odlaz fungoval klasicky mělo by to jít podle mě takto: <a href="index.htm" onclick="window.location.href='index-js.htm'; return false">odkaz</a> v IE to jede ok v FF to ignoruje return false a funguje to jako klasickej odkaz :( v Opeře se při kliknutí zasekne :( děkuju za rady |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 11. 4. 2007, 23:00:47
to je divny, me to tedy funguje i ve FF i Opere
<a href="index.htm" onclick="window.location.href='index2.php'; return false;">odkaz</a> |
||
verunci Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 4. 2007, 23:26:57
v FF ani v Opeře mi to vážně nefunguje
mám IE 6, FF 1.5, Opera 9.1 |
||
venca12 Profil |
#4 · Zasláno: 11. 4. 2007, 23:42:26
Potvrzuji Kckova slova, v FF 2.0 mi to funguje bez problémů. Nemáš tam vypnutý JS?
|
||
verunci Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 4. 2007, 00:05:52
je to asi hloupé, tak mi to nefungovalo, protože jsem pro testovací účely odkazovala na neexistující stránku, když jsem vyplnila do href i location.href nějakou existující tak to jde, nevím tedy co tomu tak vadilo, ale hlavně, že to jde
díky za odpovědi |
||
peta Profil |
#6 · Zasláno: 13. 4. 2007, 15:09:24 · Upravil/a: peta
verunci
<a href="index.htm" onclick="return false;">odkaz</a> To by melo normalne fungovat. Ale je opravdu mozne, ze jakmile JS vyhodi chybu, pak se stranka chova jako bez JS. Chyba se obvykle objevi v JS konzoli. FF - nastroje - chybova konzola O - nastroje - javascript - konzola IE - zluty vykricnik dole vlevo ve status baru, rozkliknout |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0