Autor Zpráva
Bruno
Profil *
Nazdar

Mam PHP skript v ktorom je formular nazvany form1 odosiela metodou POST na ten isty skript v ktorom sa formular nachadza....form1 ma byt odoslany za urcity casovy limit mam tam funkciu

setTimeout('self.document.forms.form1.submit()',<?php echo $limit; ?>)

$limit vygeneruje PHPcko.....je to jediny formular na stranke....v PHP mam podmienku ze pokial bol formular odoslany if(isset($_POST['sendtest'])) nech zobrazi vsetky $_POST premenne, a tu nastava problem, cely skript sa tvari ako keby ziadny formular odoslany nebol, to jest ziadne $_POST premenne nastavene niesu...viete mi niekto poradit?...za pochopenie dakujem.
venca12
Profil
Pokud se ti ta stránka skutečně po tom časovém intervalu reloadne (tzn. dojde k submitu formu), tak tam nedávej if(isset...), ale napiš tam print_r($_POST), kterým zjistíš všechna odeslaná data. Samozřejmě může být také problém v tom, že jsi neuvedl metodu odeslání u formuláře, nebo jsi ho špatně pojmenoval, nebo jsi špatně pojmenoval odeslaná pole, nebo...

Doporučuji ukázat postižený kód.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.