Autor Zpráva
Dife
Profil
jsem uplna lama na Javascripty...

nevim si rady s timto:



<script type="text/javascript" language="JavaScript">
function kopirovat()
{document.execCommand("Copy")}
</script>

<a href="javascript: kopirovat(Toto není bla bla bla atd)">Kopirovat</a>


jonge
Profil
Dife
Co to dát do uvozovek?
javascript:kopirovat('Toto není bla bla bla atd');

Navíc tam nemáš povolené parametry v té funkci.
Dife
Profil
jonge
no s temauvozovkama jsem to zkousel ani je to stejne pokazde mi to zkopiruje jen slovo "kopirovat"

jak to mysli s tema parametrama nejak jsem tomu neporozumnel.. jsem jen pouhy zacatecnik
jonge
Profil
function kopirovat()

Nemá to být třeba:

function kopirovat(text)
Dife
Profil
jonge

ani tak to nefunguje........




<script type="text/javascript" language="JavaScript">
function copiruj(co){
kopirovany_retezec = document.selection.createRange();
vysledek = kopirovany_retezec.execCommand(co);
}

</script>

<a href="javascript: copiruj('Toto není odkaz')">Kopirovat</a>



prosim pomozte mi nekdo nevim si rady.. jsem amater v javascriptech..
los
Profil *
Otázkou je, čo to vlastne má robiť.
peta
Profil
los :))) To u vetsiny dotazu :)

Dife Co chces docilit? Co to ma delat?

execCommand, tusim, ze je zalezitost pouze IE a to jeste ma omezena privilegia.
Provadi to spusteni nejakeho prikazu. Blizsi popis viz MSDN knihovna microsoft na inetu.

<a href="javascript: copiruj('Toto není odkaz')">Kopirovat</a>
pokud jde o kopirovani z textarea, tak na to staci pohledat...
google: textarea select javascript crossbrowser
...
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub12
Dife
Profil
peta
no ma to byt obycejny odkaz ktery by mel zkopirovat text v tagu <p>hohohohhoho</P>

do schranky.


a potom jedniduse kdyz bude chtit klient tak si to vlozi nekde do sveho souboru.
Petroff
Profil
Tohle funguje v IE:

<script type="text/javascript" language="JavaScript">


function kopiruj(id){
var co=document.getElementById(id).innerHTML;
window.clipboardData.setData("Text",co);
}
</script>

<p id="Odsud"> http://programujte.com/forum.php </p>

<a href="javascript: kopiruj('Odsud')">Kopírovat</a>


Myslím že mít "klikátka" např. u web.adres které si člověk přes schránku ukládá do své "sbírky" (aspoň já to často provádím) je fajn počin.
Jestli chceš aby to fungovalo i v ostatních prohlížečích tak se ozvi (něco vymyslíme).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.