Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
No použil sem proceduru na vyhazování doa do javascriptu z adresových řádků. samo o sobě to funguje akorát hlásí že čekává středník
Nebudu tady vypisovat zdroják ale dám sem link l(chyb je až v té stránce která se zobrazí po kliknutí na tlačítko)

Akorát procedura je ze stránekJak psat web takže musím poděkovat. (doufám že mě nekdo nezažaluje)

Prosim kdo mi chcete pomoct tak si zobrazte zdroj (trošičku sem ho okomentoval)

Diky moc.
centi
Profil
Uvedená stránka nefunguje.
Chyba 404 - soubor nebyl nalezen
Freedas
Profil
to ze nefunguje asi nebude problem jakpsatwebu, ze? :o))
centi
Profil
Freedas
A kto vraví, že je to chyba jakpsátwebu?
Fox
Profil
toto by už mělo fungovat
PS kdo tvrdí že je to chyba jak psat web-u ??

Jedina chybka kterou sem na JAK psat web-u našel je konstatování že DHTML funguje enom na IE -> ja mam operu "Version 7.54u2" a funguje skvěle akorát zase dyž se dá mezi <button></button> obrazek tak to udělá mega tlačítko a tim to kočí....
centi
Profil
Tvoj kód si oprav takto:

//toš tady by to mělo pozbírat šecko s adresy a udělat s toho bind...
var zp = httpGetVars['zp1']+';'+httpGetVars['zp2']+';'+httpGetVars['zp3']+';'+h ttpGetVars['zp4'];
var zz = httpGetVars['zz1']+ ";" +httpGetVars['zz2']+';'+httpGetVars['zz3']+';'+httpGetVars['zz4'];
var vbind = '"' + httpGetVars['klavesa'] + '" ' + '"' + httpGetVars['kat'] + ";" +httpGetVars['zbran'] + ";" + zz + ";" + zp;

document.write("Šecko co vídíš v tom spodním políčku zkopíruj do "+ httpGetVars["cesta"] + "/half-life/cstrike/config.cfg")

document.getElementById("tbind").value= ( vbind ) //toto změní obsah textového pole z puvodni chybove hlaška na bind


Chýbalo ti tam zopár '+' pri spájaní tých premenných.

A v políčku, do ktorého vypisuješ výsledok zmeň NAME na ID, takto:

<input size="100" id="tbind" value="z nějakého důvodu došlo k chybě a BIND nemůžu zobrazit (asi zabezpečení počítače)" )="" type="text">
Fox
Profil
Mockrát děkuju už to jede (to s tím zápisem do textoveho pole normalně funguje tak jak sem to měl)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.