Autor Zpráva
karelm
Profil
Prosím o radu, jestli někdo ví, je li možné udělat, aby se pomocí "openWindow" otevřelo okno s obrázkem a to okno se přizůsobilo vždy velikosti obrázku. Nebyly by tedy nastaveny přesné hodnoty width a height. Někdy je obrázek na výšku a někdy na šířku - tak proto.
zatím mám toto :
window.open("","JSL",'toolbar=0,location=0,scrollbars=0,width=820,heig ht=620,resizable=1,top=20,left=20');
díky
Alphard
Profil
google neví?
mají to např. na http://gigamania.zive.cz/?fid=1508 při kliku na náhled, funguje to v IE a Opeře, tak se můžeš mrknout, jak to dělají
podstatné je window.resizeTo http://developer.mozilla.org/en/docs/DOM:window.resizeTo
karelm
Profil
našel jsem něco tady : www.jaknaweb.com, tam se píše velikost obrázku až do "body" a ne do scriptu. Ještě tak skript oddělit, aby byl externě a mohlo by to být ono.
karelm
Profil
Jo na Gigamanii je to super. Taky na Computer.cz je pěkný způsob. Bohužel to nedokážu převést do praxe (aby to fungovalo u mě).
Chtěl bych, aby se okno otevřelo bez dolní lišty a šlo zavřít kliknutím na něj. Moje pokusy, jednou s externím javascriptem a jednou ve stránce. Ani jeden není tak úplně ono.
Poradí někdo?
mila
Profil
Otevři okno s nějakou velikostí.
Až se načtě, zjisti si velikost obrázku a změň velikost okna (window.onload)
Dej obrázku akci onclick window.close()

Je to pěkné cvičení, na základy javascriptu:)
karelm
Profil
Zkusil jsem akci window.close, ale nefunguje to. Přiznám se, že javascript nějak nemůžu pochopit. Už jsem přečetl spoustu článků, ale jsem asi mimořádně tupej. Tady je můj dosavadní (externí) script :

function foto(meno,x,y)
{
var okno=window.open('','okno','width='+x+',height='+y+',resizble=0,menuba r=0,
toolbar=0,left=10,top=10,directories=0,location=0,scroolbars=0,copyhis tory=0,status=1');
okno.document.open();
okno.document.writeln('<html> <head> <title>zvětšená fotografie</title> </head> <body bgcolor="white" topmargin="0" leftmargin="0">');
okno.document.writeln('<img src="'+meno+'.jpg">');
okno.document.writeln('</body> </html>');
}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.