Autor Zpráva
CATerPILAR
Profil
Ahoj, když mám stránku na které je hodně obrázků, jak mám udělat aby se mi prvně všechny obrázky načetli do paměti prohlížeče a nemuseli se pořád načítat při každém kliknutí?
peta
Profil
CATerPILAR
www prohlizec - nastroje - moznosti inet
www prohlizec - nastroje - predvolby
www prohlizec - upravy - predvolby
pamet, cache, docasne soubory
(*) automaticky
( ) nikdy
( ) proxy
( )
Ju?
to je problem prohlizece, jak si uklada obrazky.
Jestli obrazky generujes PHP, tak si zkontroluj URL, jestli se ti tam neprimichava session nebo neco podobneho. Pak je to logicky pokazde neco jine a znovu se to nacita.
obrazek.php?id=5&session=...
pak tam v PHP muzes mit header() NO-CACHE
nebo v HTML META no-cache a dalsi META tagy...

Jinak, jak se to tyka JS? Se mi zda, ze neustale pises mimo dana temata :)
Pak se div, ze ti nikdo neodpovi :)
mumie
Profil *
takze kdyz mam staticky html tak se automaticky načitaj z cache (treba headder nebo jine ktere jsou na vsech strankach) nebo musim tagu img dat nejaky parametr
img
Profil *
nemusej bejt statický html, prostě to musí bejt na stejnym webu a musí se ten obrázek menovat stejně na všech stránkách a pak se načítá z cache
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.