Autor Zpráva
hubipe
Profil
Dobrý den,
na http://pietro.ftipalci.net/menu/ jsem chtěl udělat menu, které by mělo tři úrovně. První dvě mi jdou bez problémů. Horší je to s třetí úrovní, která se sice ve FF chová korektně, ale IE (jak 6 tak 7) mi nepozicuje prvky.

Prosím někoho znalého aby mi pomohl. Už se tím mořím hrozně dlouho :'(

P.S.: Pro pozicování jsem použil JS z tohoto vlákna.

Předem děkuji, v případě že by jste mi mohli být čímkoliv nápomocni...
WanTo
Profil
hubipe
Zapomněl jsi na Operu. Tam se submenu zobrazí u levého okraje stránky.
hubipe
Profil
WanTo: Nezapomněl, prioritou je (zatím) jen Gecko a IE. Ostatní jádra (minimálně Opera a KHTML) přijdou na řadu později. Nebude to internetová stránka.
peta
Profil
hubipe
bude to tristupnove nekdo rozbalovat? Podle mne 3 stupnove uz je dost na houby menu, to uz ruzne vyleza ze stranky tak.

http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub22
hubipe
Profil
Copak tu není někdo, kdo by mi mohl pomoci? Nebo aspoň navrhnout nějakou jinou alternativu?? :'(
Davex
Profil
Vhodnější by bylo, udělat menu jako vnořený nečíslovaný seznam. Podívej se na stránku s vypnutými styly - je to jedna nepřehledná změť odkazů.

Chyba v IE je způsobena tím, že hodnota atributu "id" musí začínat písmenem.
hubipe
Profil
Davex: Děkuji hrozně moc :-* :-* To jsem nikde nevygooglil (resp. mě to ani nenapadlo).
Ad. seznam: Přemýšlel jsem o tom, ale těžko by se mi to pasovalo na ten js. Moc js neovladam... Ale i přesto díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.