Autor Zpráva
kikis
Profil *
zdravim JS neumim , a potřeboval bych jeslti by byl někdo ochoten napsat script aby po stisknutí tlačítka se mě zeptal jestli chci provést smazání a pokud ok at pokračuje na url vtom odkazu a pokud ne tak at se vrati na tu url nebo hodi na určenou url toje jedno ,, nechce s emi studovat js jen kvuli tomudle - ani nemam tolik času

určitě moc dik pokud bude někdo schopen to dát dokupy a pojede to
Beduin
Profil *
co tohle?

<input type="button" onclick="if(window.confirm('Skutečně to chceš smazat? ')==true) location.href='mazani.php';" value="smazat" />
kikis
Profil *
pokuf onclick použiju do <a> pojede to ? asi by mělo ne? .. zkusim
peta
Profil
kikis
1. onclick se do A nepouziva.
2. Pokud to pouzijes do A, tak na konci musi byt return false. Ale stale plati 1. A je odkaz a zadny JS na nej nevazat. Pak se zobrazi stranka postizenemu a dostanes miliony mailu, ze ti nefunguji odkazy, protoze sestibodovy zobrazovac proste JS neumi zpracovat. (priklad, pro nevidome, treba) A to nemluvim o pripadech, kdy JS nefunguje... Hodne to zalezi na druhu stranky, ale. Nekde se to da akceptovat.
kikis
Profil *
jak to mam zkombinovat teda abych to mohl dát do <a> ? já to potřebuju do administrace aby se to zeptalo než něco smaže nebo jak jinak to udělat ?
Petroff
Profil
Poradím - ale upřesni . . . .
>>> Jsme na stránce s adresou: URL_act
>>> Zprovozňujeme odkaz: <a href="URL_del" ......> ......SMAZAT ?</a>
. . . . co se má provést v případě:
(1) Uživ.má vypnutý JS: [to se nestane][akce=(2)][akce=(3)][jdi na: URL_bezJS (dotaz i případné smazání jiným způsobem než JS)] . . . ???
(2) odpoví ANO: Totéž jako kliknutí na <a href="URL_del"> SMAZAT?</a> . . . !?!
(3) odpoví NE: buď [jdi zpět na: URL_act {na začátek stránky | na pozici našeho odkazu}] nebo [jdi na: URL_next] . . . ???

Takže sepiš popisy akcí (123) , ozvu se. [i][/i]
kikis
Profil *
1... at funguje normálně odkaz ...
2... ano jako by kliknul na odkaz
3... zustane na www kde je odkaz nic se nestane

takhle jsi to odhald ne ? ... diky pokud budeš tak ochotný je to jednoduché chci jen aby to ověřilo předtím smazýáním jestli fakt to chce provést
kikis
Profil *
todle mi bylo doporučeno ,, funguje , je to zprávně ? nebo nahouby ? ,, <a href="necosmazat.php" onclick="return confirm('Opravdu smazat?')">Smazat</a> včem tam je problém jestli špatně ?
Petroff
Profil
Je to OK: funguje to přesně podle tvého zadání 1-3.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0