Autor Zpráva
niCe
Profil
Ahoj.
Mám tu jeden problém, který mi prostě nejde vyřešit a už nevím co s tím, tak jdu za vámi :)

Nebudu chodit okolo horké kaše, tedy url:

http://vivamusic.org/

V případě, že nenecháme stránku načíst všechny obrázky a klikneme na odkaz v horní liště (registrovat, nebo přihlásit), vidíme, že zelené tlačítko s příslušným popisem. Je to input, type submit, který má za pozadí barvu #xxxx a právě obrázek tlačítka.

Jenže pokud necháme stránku "dojet", tedy načíst všechny obrázky a pak klikneme na odkaz "registrovat" nebo "přihlásit"... ejhle... už to tlačítko nemá pozadí ten obrázek, ale tu barvu. Tedy se obrázek vytratil.

Já se ptám: Jak je to možné?
Je to problém s Javascriptem? Pokud ano, co s tím.

Děkuji za rady, opravdu už nevím co s tím.

Pěkný den :)
habendorf
Profil
Vůbec nechápu, co se ti nezdá. Podle mě to funguje jak má. V jakém prohlížeči to zlobí?

BTW - přečti si něco tagu label.
niCe
Profil
A tak. Ted si mě inspiroval k tomu, abych to ověřil i ve FF. Tam v pohodě. Takže to nejde jen v IE6.

Nebo se mi například stává, že při kliknutí na ten odkaz, kterej pomocí JS zobrazí jinak skrytej prvek, se zastaví v IE6 animované gify... Není ten IE divný? :)

Pěkný den
niCe
Profil
A díky za nasměrování na tag label... ten má jako nahradit title, k? :)
tiso
Profil
niCe - http://www.plavacek.net/formulare
niCe
Profil
No díky, pěkné, tak tam ten label dopíšu.

Ale teď bych prosím potřeboval poradit s mým původním dotazem. Jak teda zajistit, aby ten JS nezpůsoboval to co v IE6 působí? Jestli s tím někdo máte zkušenosti, podělte se prosím :)

Pěkný den
peta
Profil
Je to problem JS a preload obrazku, viz forum preload. Zkus pouzit input type=image.
Nebo pouzij CSS externi soubor. Ty tam placas styly primo do HTML.

Co se stane s tim obrazkem, kdyz musim mit nastavene vetsi pismo? text se ztrati, vytece, vypada ta stranka fakt dost nepekne.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.