| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| johnbirkof Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 6. 2007, 10:02:21
mam skript
<html> <head> <script type="text/javascript"><!-- function show(id_menu){ if(id_menu.style.display=='none') id_menu.style.display='block'; else id_menu.style.display='none'; return false; } --></script> </head> <body> <a href="#1" title="" onClick="return show(menu1);">SKODA</a><br /> <div id="menu1"> <a href="odkaz.html" title="">1</a><br /> <a href="odkaz2.html" title="">2</a> tu by som chcel davat este dalsie komponenty a pod ne by patrili dalsie komponenty </div> <a href="#2" title="" onClick="return show(menu2);">VOLKSWAGEN</a><br /> <div id="menu2"> <a href="odkaz.html" title="">1</a><br /> <a href="odkaz2.html" title="">2</a> </div> <script type="text/javascript"><!-- show(menu1); show(menu2); --></script> </body> </html> a chem aby sa mi vzdy ked kliknem na skoda zobrazilo 1 a 2 asi tak 5 medzier do prava sa to ako robi? a este keby som tam chcel dat viac veci do menu a este aj pod ne by patrili nejake dalsie komponenty? vie niekto poradit? |
||
| Madenio Profil |
#2 · Zasláno: 13. 6. 2007, 10:10:02
pre menu1 aj menu2 si v css este nastav (alebo taku hodnotu aku potrebujes)
margin-left: 15px; |
||
| johnbirkof Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 6. 2007, 20:29:49
mohol by si to upresnit pretoze neviem tak dobre programovat
a este keby som chcel viac podmenu tak je to trocha zlozitejsie a nevies mi poradit ako nato? |
||
| peta Profil |
#4 · Zasláno: 14. 6. 2007, 07:55:09
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0