Autor Zpráva
zimmi
Profil
Zdravím, používám JS taby na snadné přepínání bez reloadu stránky. Řešení jsem našel na http://simonwillison.net/2003/Nov/6/easytoggle/. Nicméně bych potřeboval dodělat jednu věc:
Na začátku má záložka "Autor" nastaveny třídu aktiv. Po kliknutí na jinou záložku bych potřeboval, aby záložka Autor tuto třídu "předala" prokliknuté záložce. Tzn. aby se třída aktiv předávala podle kliknutí a odkliknutí myši.
Bohužel se v JS vůbec neorientuju, takže se mi podařilo dosáhnout jen toho, že třídu aktiv měly po kliknutí všechny taby. Pokud byste někdo měl radu či řešení, budu vám vděčen.
centi
Profil
Mrkni na túto knižnicu (http://fczbkk.com/js/dom/dom.js), resp. konkrétne na triedu cls. Obsahuje metódy, ktoré uľahčujú prácu s multiple CSS triedami.

V tvojom prípade, kde máš len 3 prepínacie žáložky by možno postačil jednoduchý spôsob.

Po kliknutí na záložku:
1. odstrániš CSS triedu "aktiv" zo všetkých záložiek - iterácia cez záložky a metóda cls.remove()
2. pridáš CSS triedu "aktiv" na aktuálnu záložku pomocou cls.add()
zimmi
Profil
centi: Jak říkám, JS je pro mě španělská vesnice. Ta knihovna, cos poslal, je určitě užitečná, bohužel mně absolutně nic neříká.
centi
Profil
zimmi
Tak skús tvoj toggle.js súbor nahradiť týmto: http://temp.centi.sk/toggle.js

Je tam úprava, ktorá by ti mohla pomôcť, upozorňujem ale, že je to písané narýchlo a naslepo, takže je dosť možné, že existuje lepšie a jednoduchšie riešenie :-)
zimmi
Profil
Bohužel, ten nový js kód dělá přesně to samé co ten starý.
shamania
Profil
http://lists.evolt.org/archive/Week-of-Mon-20021021/125481.html
Zkus tohle.. ale vypadá to podezřele jednoduše :) já to nezkoušel
harry256
Profil *
jednoduchost je vždycky to nejlepší volba, já sem to použil a funguje to naprosto perfektně ! díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0