Autor Zpráva
Martin__
Profil *
Ahoj, udělal jsem si jednoduché menu v pomocí JS. Můžete si ho vyzkoušet. Mám malý problém v IE, který píše, že na stránce došlo k chybám. Pomůžete mi to odladit pro IE? Jak v IE poznám, který řádek se mu nelíbí?
peta
Profil
Martin__
"Jak v IE poznám, který řádek se mu nelíbí?"
Kdyz pise chyby, tak si to rozkliknes a zobrazis si podrobnosti.

... radek 18, znak 1, soubor menu.html

- zkus si to pustit doma, bez toho ic.cz modreho prouzku. treba ten dela problemy
- nebo pouzit velka pismena pri LI a SPAN
... na prvni pohled mne nic nenapada a na dalsi pohledy je moc teplo :)
Martin__
Profil *
peta
na řádku 18 zrovna JavaScript není.

ic.cz modrý proužek chybu nezpůsobuje. Zkusil jsem li zaměnit za LI, ale chybka stále přetrvává.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Martina__:
Explorer se v chybové hlášce většinou sekne o jeden řádek. Ve skutečnosti se mu nelíbí řádek 17 ve skriptu js.js:
window.onload = menu();
-- funkce menu nevrací nic a přiřazení undefined do události vyvolá v Exploreru výjimku (v Mozille ne). Předpokládám, že do onload nechceš přiřadit výsledek funkce, ale funkci samotnou, takže odmaž závorky. A nebo lépe: jelikož se ten externí skript spouští v momentě, kdy už <ul id="menu"> existuje, nemusíš vůbec čekat na onload a můžeš rovnou zavolat menu().
Martin__
Profil *
Chamurappi
Děkuji, už je mi to jasnější.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: