Autor Zpráva
Standa2
Profil *
Dobrý den, mám takový problém, na adrese
http://www.openstoresolutions.com/demos/catalog/product_info.php?cPath =21&products_id=30
je u oscommerce vyřešena volba attributů pomocí obrázku a radio buttonu, potřeboval bych to upravit tak, aby se radio vybralo po kliknutí na ten obrázek, poradíte mi?

Díky moc
habendorf
Radio má vlastnost checked, jejíž změnu navážeš na onclick u obrázku.
habendorf
Jinak ještě mnohem lepší řešení je samozřejmě dát ten obrázek do labelu, jenže IE img v labelu nechápe, a to ani IE7.
Standa2
Profil *
Zkusil jsem tohle (prozatim bez obrazku)

<input type="radio" name="id[4]" value="1" CHECKED><span onclick="document.cart_quantity.id[4].checked=true ">4 mb</span>
<input type="radio" name="id[4]" value="2"><span onclick="document.cart_quantity.id[4].checked=true ">8 mb</span>

jenže nic, proste ja a js si vubec nerozumime:-(( Mužeš mi poradit vic konkrétně? moc bych to ocenil...
habendorf
Zeptám se ještě jinak. Potřebuješ tam skutečně obrázek, nebo stačí jen jedna barva jako je to v příkladu? A mohl by ten obrázek být jako background?

Nejlepší by totiž bylo JS do toho vůbec netahat a použít label, jak jsem už říkal.

Jinak

<input type="radio" name="id[4]" value="1" id="treba-id[4]1" checked="checked" />
<span onclick="document.getElementById('treba-id[4]1').checked='checked';">4 mb</span>
<input type="radio" name="id[4]" value="2" id="treba-id[4]2" />
<span onclick="document.getElementById('treba-id[4]2').checked='checked';">8 mb</span>

Třeba.
Standa2
Profil *
Myšlenka je takova, že tam bude obrazek, ktery bude css napozicovan pres ten radio button a varianta se bude vybirat kliknutim na dany obrazek.
jdu to zkusit s tim id, snad to pujde.
peta
jakpsatweb - javascript - priklady - formulare
s tim si nejak neporadis?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0