| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Standa2 Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 6. 2007, 20:01:57
Dobrý den, mám takový problém, na adrese
http://www.openstoresolutions.com/demos/catalog/product_info.php?cPath =21&products_id=30 je u oscommerce vyřešena volba attributů pomocí obrázku a radio buttonu, potřeboval bych to upravit tak, aby se radio vybralo po kliknutí na ten obrázek, poradíte mi? Díky moc |
||
| habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 26. 6. 2007, 22:02:47
Radio má vlastnost checked, jejíž změnu navážeš na onclick u obrázku.
|
||
| habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 26. 6. 2007, 22:15:02
Jinak ještě mnohem lepší řešení je samozřejmě dát ten obrázek do labelu, jenže IE img v labelu nechápe, a to ani IE7.
|
||
| Standa2 Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 6. 2007, 22:52:54
Zkusil jsem tohle (prozatim bez obrazku)
<input type="radio" name="id[4]" value="1" CHECKED><span onclick="document.cart_quantity.id[4].checked=true ">4 mb</span> <input type="radio" name="id[4]" value="2"><span onclick="document.cart_quantity.id[4].checked=true ">8 mb</span> jenže nic, proste ja a js si vubec nerozumime:-(( Mužeš mi poradit vic konkrétně? moc bych to ocenil... |
||
| habendorf Profil |
#5 · Zasláno: 26. 6. 2007, 23:08:48
Zeptám se ještě jinak. Potřebuješ tam skutečně obrázek, nebo stačí jen jedna barva jako je to v příkladu? A mohl by ten obrázek být jako background?
Nejlepší by totiž bylo JS do toho vůbec netahat a použít label, jak jsem už říkal. Jinak <input type="radio" name="id[4]" value="1" id="treba-id[4]1" checked="checked" /> <span onclick="document.getElementById('treba-id[4]1').checked='checked';">4 mb</span> <input type="radio" name="id[4]" value="2" id="treba-id[4]2" /> <span onclick="document.getElementById('treba-id[4]2').checked='checked';">8 mb</span> Třeba. |
||
| Standa2 Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 6. 2007, 23:13:24
Myšlenka je takova, že tam bude obrazek, ktery bude css napozicovan pres ten radio button a varianta se bude vybirat kliknutim na dany obrazek.
jdu to zkusit s tim id, snad to pujde. |
||
| peta Profil |
#7 · Zasláno: 27. 6. 2007, 07:47:14
jakpsatweb - javascript - priklady - formulare
s tim si nejak neporadis? |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0