Autor Zpráva
FlashDance
Profil *
Cau, potreboval bych zase helpnout. Je to drobnost.... ale nikde to nemuzu najit.... - Kdyz menim pres JavaScript styl..... konkretne pozicovani tabulky.... takhle: <.... onclick="tabulka.style.top='25'"> -- Tak bych se chtel zeptat... jestli tam musim psat konretni cislo.... jestli proste nemuzu nejak napsat aby se aktualni hodnota odecetla o 10 treba..... treba onclick="tabulka.style.top='-(10)'" Nebo tak nejak.... (to co jsem napsal je blbost). Proste abych nemusel psat napevno novy cislo... jestli to cislo ty pozice jde proste zmensit nebo zvetsit.... -- Diky
DJ Miky
Profil
tabulka.style.top=tabulka.style.top-10


EDIT: Nesmíš ale mít ve stylech definováno číslo s jednotkou (px), pak bys asi musel použít toInt(), valueOf() nebo tak něco, nevím to teď přesně.
FlashDance
Profil *
eee..... No jenze ja to prave v pixelech mam.... Co s tim? Jinak bych to musel cely predelavat.... a nevim jestli by to slo.... pls jak to tedy mam udelat....
peta
Profil
tabulka.style.top='25'
toto bude fungovat jen a pouze v urcitem rezimu prohlizece
tabulka.style.top='25px'
s jednotkou to bude fungovat vzdy

tabulka.style.top='-(10)'
tak to se vetsinou zapisuje jako
tabulka.style.top-=10;
tabulka.style.top=parseInt(tabulka.style.top)-10+'px';

var init_x = parseInt(tabulka.style.top);
onclick = "x-=10; tabulka.style.top=x+'px';"


jakpsatweb - javascript - priklady - jednoducha animace
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub8
- odkaz javascript-reference.info
- kliknes na string napravo a odskoci to do metod pro praci se stringem, cili je tam i prevod na integer a float
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub9
FlashDance
Profil *
Dekuji )

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: