Autor Zpráva
rexcze
Profil
Ahoj,
mám problem s operou, mam definovany div a v nem je neco defaultne:

<div id="test">
blablabla
</div>

a kdyz to zmenim pomoci JS, tak text "blablabla" koliduje s textem, kterej tam doplni js. Jinde to nedela (IE7,FF,SAFARi)
Leo
Profil
A co treba nejaky JAVASCRIPTOVY kod, to, co jste poslal, je jenom html a v nem chyba neni, Leo
rexcze
Profil
tady je:

function ukazObsah(str)
{
xmlHttp=GetXmlHttpObject()
if (xmlHttp==null)
{
alert ("Prohlizec neumi nic")
return
}
else{
var url="obsah.php" //odesila dotaz na server
//url=url+"?slovo="+str
xmlHttp.onreadystatechange=ukazObsahStatus
xmlHttp.open("GET",url,true)
xmlHttp.send(null)
}
}
function ukazObsahStatus()
{
if (xmlHttp.readyState==4 || xmlHttp.readyState=="complete")
{
document.getElementById("obsah").innerHTML = xmlHttp.responseText ;
}
}
peta
Profil
rexcze
odkaz na stranku. Zrejme nechapes, ze je treba uplny kod, aby bylo mozne to testovat a podivat se aspon, co vypise JS konzola v Opere nebo v jakem prohlizeci to porebujes.

tady ti treba schazi:
1. fce GetXmlHttpObject()
2. a pulka veci z httprequestu ti schazi, treba nastavovani hlavicek, nastaveni hlavicky v PHP, PHP kod...
3.
div id="test"
getElementById("obsah")
... kde mas ID=obsah?

teda, jestli chces poradit, tak vsechny dostupne informace. Pokud se nejedna o tu chybku s ID. Ale to by jsi si snad vsiml v JS konzoli. Teda, jestli jsi si ji otevrel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0