Autor Zpráva
Delka
Profil *
Cau potreboval bych helpnout stimhle: Existuje nejaka funkce nebo prikaz v JavaScriptu, ktera mi zjisti AKTUALNI delku strakny v pixelech... Jde o to ze se mi obsah stranky meni.... podle toho co uzivatel dela tak pridava text atd (take prs javascript)....se zvetsuje proste jeji delka.... No a ja bych prave potreboval nejak zjistit tu aktualni delkku.....
BaTeCzKo
Profil
Jo jde... treba zjistit vysku stranky v iframe lze takto (teda alespon myslim):
var vyskaramu=document.getElementById('id_iramu').contentWindow.document.body.scrollHeight;

Delka
Profil *
thanks
Delka
Profil *
At to zkousim jak to zkousim.. pise mi to undefined....... (
BaTeCzKo
Profil
A mas tam ten iframe?

<iframe name="id_iramu" id="id_iramu"></iframe>
peta
Profil
Delka
To byl priklad, pocitalo se, ze si to umis upravit pro svou potrebu. Do tveho kodu nevidime, jako.
Take je dobre uvest www prohlizec, ktery pise undefined.

neco.document.body.scrollHeight
a to neco muze byt
window
(nebo nic, ale pak jen document... bez tecky)
nebo
document.getElementById('id_iramu').contentWindow
(coz je objekt v hlavnim dokumentu s ID='id_iramu' typu IFRAME, protoze pouziva pro vstup contentWindow)
nebo
jakpsatweb - javascript - objekt window
Delka
Profil *
Heleee... takhle spatne na tom zas nejsem.... DD Jasne ze mam id Iframu.... undefined mi to pise v Opere, FF i IE6.....

Fakt nevim proc to nejde... tafy je kod:

<html>
<head><title>main</title></head>

<script language="JavaScript">
<!--

var v=document.getElementById('main').contentWindow.document.body.scrollHe ight;

function Write() {
document.write(v);
}

//-->
</script>

<body>

<iframe id="main" name="main" src="./stranka.html" scrolling="no" height="300" width="300" style="position: absolute;
left: 200px; top: 200px;"></iframe>


<img onmouseover="Write()" onmouseout="clearTimeout(mx)" src="sip.gif" style="position: absolute; top: 200px; left: 525px;">

</body>
</html>

--- prijde mi to uplne jednoduchoucky... tak proc to nejdee.... Diky za kazdou pripadnou radu......
Delka
Profil *
-- tu mezeru v height tam nemam... to je jen tady omylem...
Delka
Profil *
Ja jsem blbej...... Ted mi to docvaklo.... Vsem se moc omlouvam.... Jak se muzu ptat na neco co jeste neexistuje?? DD Ten dotaz na musim psat az potom co je Iframe vytvorenej... uz to fachci... Fakt sorry... Ale diky za tu instrukci....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: