Autor Zpráva
Albus
Profil *
Jistou dobu pouzivam Cotojatka na zvyrazneni titulku elementu od DERA. Predevcirem jsem si stahl LightBox (verze prvni ) http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/ bezproblemu jsem rozchodil ale vsiml jsem si ze v IE to nefunguje. Dopatral jsem se az k tomu, ze pokud odpojim externi JS COTOJATEK tak to zacne fungovat i v IE.

V kodech jsem se nehrabal, nechal jsem vse default. Jelikoz se v JS moc nevyznam, tak nevim co by mohlo vadit, nemate nekdo zkusenost s podobnym problemem?
souki
Vsadím si, že tam koliduje onload
Albus
Profil *
Co s tim ale?
peta
Albus
spojit oba onload do jednoho? Nejlepsi.
napsat u toho druheho += misto = ? Nemusi byt oki, zalezi na obsahu.

V IE nefunguje, to znamena, ze ve FF to funguje? Pokud ne, tak je mozna problem s onload. Pokud ano, tak je problem nekde jinde. Co ti hlasi JS konzola za chybu v IE?
quinux
Albus
Nechci teď pošpinit Dera, jistě je to výborný programátor, ale Cotojátka se mu bohužel krutě nepovedly. Doporučuji ti je vyhodit a všechno postavit na prototype frameworku, na kterém je Lightbox postaven (alespoň Lightbox 2.0 ano).
Honza.Lunek
Profil *
Zkontroluj si jestli v tom retezci nemas odradkovani... pomuze ti asi $content2=str_replace(" ", "", $content1);

me to v tom IE taky neslo
Banta
Profil *
taky mi tyhle dvě věci dělají problémy. Kdyby přišel už někdo na řešení, tak ať se prosím podělí. Díky
centi
A čo tak použiť (tak ako radí i quinux) tooltip riešenie postavené na prototype (a upgrade-núť i lightbox na verziu 2)? Napr: http://www.nickstakenburg.com/projects/prototip/
Banta
Profil *
centi Díky, už jsem to vyřešil. Bylo opravdu lepší použít jiný tooltip. "Cotojátka" kolidovaly s lightboxem a, jak jsem si později všiml, také například s přehrávačem mp3, který používám na stránkách.

Teď jsem ještě spokojenější, prtože ten nový tooltip toho umí ještě o trochu víc a přijde mi i tak nějak "čistší"...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0