| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Albus Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 7. 2007, 16:03:55
Jistou dobu pouzivam Cotojatka na zvyrazneni titulku elementu od DERA. Predevcirem jsem si stahl LightBox (verze prvni ) http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/ bezproblemu jsem rozchodil ale vsiml jsem si ze v IE to nefunguje. Dopatral jsem se az k tomu, ze pokud odpojim externi JS COTOJATEK tak to zacne fungovat i v IE.
V kodech jsem se nehrabal, nechal jsem vse default. Jelikoz se v JS moc nevyznam, tak nevim co by mohlo vadit, nemate nekdo zkusenost s podobnym problemem? |
||
| souki Profil |
#2 · Zasláno: 22. 7. 2007, 16:12:46
Vsadím si, že tam koliduje onload
|
||
| Albus Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 7. 2007, 16:56:47
Co s tim ale?
|
||
| peta Profil |
#4 · Zasláno: 23. 7. 2007, 08:56:01 · Upravil/a: peta
Albus
spojit oba onload do jednoho? Nejlepsi. napsat u toho druheho += misto = ? Nemusi byt oki, zalezi na obsahu. V IE nefunguje, to znamena, ze ve FF to funguje? Pokud ne, tak je mozna problem s onload. Pokud ano, tak je problem nekde jinde. Co ti hlasi JS konzola za chybu v IE? |
||
| quinux Profil |
#5 · Zasláno: 23. 7. 2007, 09:37:12
Albus
Nechci teď pošpinit Dera, jistě je to výborný programátor, ale Cotojátka se mu bohužel krutě nepovedly. Doporučuji ti je vyhodit a všechno postavit na prototype frameworku, na kterém je Lightbox postaven (alespoň Lightbox 2.0 ano). |
||
|
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
| Honza.Lunek Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 8. 2007, 17:23:19
Zkontroluj si jestli v tom retezci nemas odradkovani... pomuze ti asi $content2=str_replace("
", "", $content1);
me to v tom IE taky neslo |
||
|
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
| Banta Profil * |
#7 · Zasláno: 14. 9. 2007, 11:27:26
taky mi tyhle dvě věci dělají problémy. Kdyby přišel už někdo na řešení, tak ať se prosím podělí. Díky
|
||
| centi Profil |
#8 · Zasláno: 14. 9. 2007, 13:30:32
A čo tak použiť (tak ako radí i quinux) tooltip riešenie postavené na prototype (a upgrade-núť i lightbox na verziu 2)? Napr: http://www.nickstakenburg.com/projects/prototip/
|
||
| Banta Profil * |
#9 · Zasláno: 14. 9. 2007, 15:40:03
centi Díky, už jsem to vyřešil. Bylo opravdu lepší použít jiný tooltip. "Cotojátka" kolidovaly s lightboxem a, jak jsem si později všiml, také například s přehrávačem mp3, který používám na stránkách.
Teď jsem ještě spokojenější, prtože ten nový tooltip toho umí ještě o trochu víc a přijde mi i tak nějak "čistší"... |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0