Autor Zpráva
Dj.Silver
Profil *
Zdravím všechny,potřeboval bych pomoct. Nevíte jak vyřešit problém,aby se mi vytvořené menu v javascriptu nezobrazovalo jen v levém horním rohu, ale kdekoliv na stránce podle mých představ ? Moc prosím o nějakou radu či příklad.

Link na zdrojové soubory

http://www.edisk.cz/stahni/28460/web-menu.rar_7.38KB.html
peta
Profil
Dj.Silver
jakpsatweb - css - position
to menu, jestli je cele v JS, jakoze se mne to studovat nece, kdyz jsi nerekl, co ktere a tak... Tak se jiste vpisuje do nejakeho tagu a ten tag si muzes jednak premistit, kam je libo a nebo mu nastavit class a napozicovat si jej, kam chces.

Kdyz uz to davas sem, tak by to mozna chtelo konkretni dotaz na javascript. Ten JS je asi v poradku, takze k js nic nepotrebujes, si myslim. Mozna jsem nepochopil dotaz, ale. Jsem si zadne menu napohled nevsiml, kde by bylo zapotrebi JS.
css.interval.cz - menu
Dj.Silver
Profil *
Já jsem prosil o radu jak tuto věc vyřešit.Protože opravdu nevím jak docílit aby se mi menu zobrazovalo tam kde opravdu potřebuju.Každopádně zdrojové soubory jsem poskytl.Jestli jsi je nezkoumal tak pak ani nevíš jaký mám problém,tak tady prosím tě nepiš hovadiny.Já potřebuji pomoc,né blbé a trapné řeči.človíčkovi který mi opravdu pomůže,zašlu i menší finanční poděkování.Předem děkuji
Plaváček
Profil
Dj.Silver

Co to znamená "kdekoliv na stránce podle tvých představ?". To jsem moc nepochopil, tak snadné to zase není.

Navíc, nikdo si nebude stahovat zdrojové soubory, udělej okleštěnou ukázku konkrétní stránky volně přístupnou z internetu a s přesným vysvětlením, co znamená "podle tvých představ", respektive čeho chceš vlastně dosáhnout.

Jinak, obávám se, ti nikdo nepomůže.
Dj.Silver
Profil *
Ono právě ty zdrojové soubory jsou okleštěné.Je tam jen soubor s příponou "htm" a "js" přičemž v souboru s příponou "htm" je jen to menu.Nevím jak to víc okleštit. Jen bych potřeboval radu nebo příklad jak to menu dát třeba do buňky v tabulce atd.Protože zatím se mi ukazuje opravdu jen v Top, to je v levo nahoře ať už vložím ten kod javascriptu kdekoliv.Myslím že problém bude v souboru s příponou "js" ale v tom neumím najít to pozicování a změnit to.Nezajíma mne center nebo dole vlevo a tomu podobné.Prosím o radu kterou odměním menší financí.Stránky zatím nemám na webu,protože nemůžu rozchodit to menu aby se zobrazovalo správně.Předem díky
ladik
Profil
Dj.Silver

- v IE a Opeře se menu dá pozicovat klasickým způsobem, tj. uzavřením do relativně (nebo absolutně) pozicovaného boxu, který se dá umístit téměř kamkoliv, ale nefunguje to ve FF, script je vůči němu nějak nepřátelský a FF tvrdošíjně zobrazuje menu v levém horním rohu

- přímým zásahem do kódu scriptu se mi menu podařilo umravnit i ve FF, jelikož ale JS neovládám, spíš jen experimentuju, nevím, nakolik to může dělat neplechu někde jinde

- kód menu obsahuje timeout (odstranil jsem ho), po jehož uplynutí je stránka, na které je menu použito, přesměrována na stránky výrobce programu Web Designers

- řekl bych že toto menu správně, tj. včetně efektů, funguje pouze v IE

- při vypnutém JS se menu nezobrazí vůbec

- proto bych raději použil některé menu bez JS, inspirace např. tady

- nakonec tedy ukázka upraveného menu, napasovaného do Tvé stránky z 23.7.

Ale používání moc nedoporučuju.
Dj.Silver
Profil *
Tak jsem se díval na tu ukázku kterou jsi vytvořil. Tak nějak jsem si to představoval. Jediný klučina ze všech. . .
Ale menu nemám ještě celé dokončené,tak bych tě chtěl poprosit o nějaký návod jak jsi to dokázal.
Ve kterém souboru mám co smazat nebo změnit až to menu budu mít hotové tj. i s odkazi na dané stránky a nastavenými targety. Sice mi toto používaní nedoporučuješ, díval jsem se i na tu inspiraci ale zdájí se my ty stránky moc nepřehledné takže zatím jiné řešení nemám a stránky bych chtěl mít konečně spuštěné.
Předem moc moc moc díky
Dj.Silver
Profil *
Aha tak promiň, díval jsem se do zdrojového kodu.Našel jsem to.Jen otázku je provedená změna i v souboru s příponou "js"
a pokud ano tak prosím tě jaká ?
Tenhle soubor se totiž změní až to menu budu mít hotové.
Dík moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: