Autor Zpráva
goman
Profil *
Zdravým, mám takový problém,
mám na webu:

http://www.svetfotek.net

JS menu, ale v některých prohlížečích, konkrétně nástavba IE Maxthon se toto menu načte a pak následně po chvíli sekne a nezobrazuje, zobrazí se až zase při novém spuštění stránky (znovu načtení) a po chvíli zase zmizí.

Nevíte někdo, čím to může být a co s tím?
Díky az rady
peta
Profil
goman
"konkrétně nástavba IE Maxthon "
google.com Maxthon official page
- hledej pak na strance odkazy na Kontakt / Forum / Bugs
a pekne jim tam napis problem, aby si spravili prohlizec.

Naposledy jsem videl na jednom prohlizeci ve skole tuhle nadstavbu a jedine spolehlive reseni bylo smazat a nahrat FF. Ten PC totiz nekdo machrovsky preinstaloval a v Maxthonu pulka veci nejela oki a navic zabiral prilis pameti.
PC ma tusim 128MB pameti a nejaky exptert tam nahral XP (min pamet je 50-100MB po startu), takze cokoliv dalsiho zpusobilo swapovani na disk a 10x pomalejsi praci s PC.

1.
"JS menu"
Na te strance je spousta veci. Ktere z toho je to menu?

2. stranka je plna chyb a plno JS by slo vytahovat do externich JS.
Natroje - Chybova konzola
- dej vymazat
- zadej pak do prohlizece tvou stranku
- a mrkni, kolik chyb ti tam naskalalo...

Varování: 09 is not a legal ECMA-262 octal constant
Zdrojový soubor: http://www.svetfotek.net/java_citat.js
Řádek: 240, Sloupec: 9
Zdrojový kód:
if (den==09) document.write("Život je žert. To jsem si vždycky myslel, teď to vím. (nápis z náhrobku)");
... Toto konkretne je chyba, ze 09 neni cislo. 9 je cislo, 0 je cislo, ale 09 009 a pod neni cislo, ale konstanta. Jestli tento JS funguje, je to nahoda.

Varování: reference to undefined property ssmItems[i][4]
Zdrojový soubor: http://www.svetfotek.net/ssm.js
Řádek: 77
... undefined znamena, ze se pokousis pracovat s necim, co jeste neni nikde vytvoreno. Div, ze script pokracuje v praci. Stava se, ze se zastavi a dalsi veci se proste nevykonaji.

Varování: assignment to undeclared variable linkTarget
Zdrojový soubor: http://www.svetfotek.net/ssmItems.js
Řádek: 32

Chyba: uncaught exception: OdepYení pYístupu pYi volání metody Location.toString

Varování: reference to undefined property ssmItems[i - 1][4]
Zdrojový soubor: http://www.svetfotek.net/ssm.js
Řádek: 71

Varování: assignment to undeclared variable barWidth
Zdrojový soubor: http://www.svetfotek.net/ssmItems.js
Řádek: 39
CSS
Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'height'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.osvezujiciletnijizda.cz/galerie/css/vnitrek.css
Řádek: 23

Varování: Očekáván selektor. Sada pravidel ignorována kvůli špatnému selektoru.
Zdrojový soubor: http://www.osvezujiciletnijizda.cz/galerie/css/vnitrek.css
Řádek: 213

Varování: Neznámá vlastnost '_margin-left'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.osvezujiciletnijizda.cz/galerie/css/vnitrek.css
Řádek: 160
... lze resit pomoci, le muze to byt i s podtrzitkem
A B {margin:50px;}
A>B {margin:100px;}

Ha, uz jsem to asi objevil... To je ta navigace, co se vysunuje, pekny.
Takze v tom pripade bych prosil o presun navigace na cistou stranku bez dalsich chyb. V tom zmatku se mi nechce hledat konkretni chybu v JS. Treba tam je, treba to je oki.
Kazdopadne tam mas spousty scriptu a chyb, ktere by to cele zdrzovali...
goman
Profil *
Tady je ten script: ty ssm veci k tomu patri vsechyn 3 :-)...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0