Autor Zpráva
malek
Profil
ako sa sfunkcnuju tlacidla ktore niesu vo formurali?
som skusal a samozrejme nic :)
<button type="button" href="?idzm=<?php echo ($zidle["id"]); ?>" >smaž</button>

urcite to ide v jascripte cez onclick, nie? poradite? :))


dakujem
roberta
Profil
tag button nemá atribút type ani href stačí si pozrieť dokumentáciu, alebo tútoriál ( http://www.w3schools.com/tags/tag_button.asp )
skús taketo niečo:

<button onclick="document.location='?idzm=<?php echo ($zidle["id"]); ?>';">smaž</button>
malek
Profil
dakujem

on tusim aj odosle data z formulara v ktorom sa nachadza :) ze? ja by som potreboval taky co sa sprava ako link :)
Mike8748
Profil
a co ti brani dat tam link a vzhledove si ho nastylovat aby vypadal jako button?
peta
Profil
malek
jakpsatweb - zdokonaleni odkazu
jakpsatweb - html - formulare
malek
Profil
a co ti brani dat tam link a vzhledove si ho nastylovat aby vypadal jako button?

no opera, ie, ff, kadzy ma svoje buttony, vsade vyzeraju inak.. bolo by to zbytocne pracne
pak je tu moznos nastylovat vsetky aby vyzeralo rovnako co zase nechcem, lebo potrebujem aby to bolo original
Pajuc
Profil *
roberta
tag button nemá atribút type

Tag <button> má atribut type s přípustnými hodnotami button|reset|submit. Vynechání tohoto atributu by mělo neblahé následky, protože MSIE aplikuje špatnou implicitní hodnotu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: