Autor Zpráva
jvackar
Profil
Chci docílit následujícího: na stránce mám tlačítko, po akci onmouseover chci, aby se mi v určitém místě zobrazil náhled stránky a po akci onmouseout aby náhled zmizel. Onmouseover mi funguje ale něco mám špatně v onmouseout. Dík

Zdroják:

<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV=CONTENT-TYPE CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<TITLE>
</TITLE>
<STYLE>
.text_2{display:block;width:100px;height:100px;position:absolute; left:200px; top:100px; background:#00ff00 url("obr/pozadi_text_2.jpg") no-repeat;}
.nahled{font-size:15px; overflow:auto; color:#00ff00; font-family:verdana,arial;}
</STYLE>
<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript1.1'>
function text(c) {
var x = document.getElementById("textik");
var a = "<IFRAME SRC="text2.htm?c=" + c + "" CLASS="text_2" FRAMEBORDER="0" SCROLLING="no" NORESIZE></IFRAME>";
x.innerHTML = a;
}
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.1">
document.write("<SPAN ID="textik"></SPAN>");
document.write("<SPAN ONMOUSEOVER="text(1)" ONMOUSEOUT="javascript: document.getElementById("textik").style.display='none';" CLASS="nahled">ZOBRAZIT NÁHLED</SPAN>");
</SCRIPT>
</BODY>
</HTML>
Mike8748
Profil
krizi se ti uvozovky

dej tam

onmouseout="javascript: document.getElementById('textik').style.display='none';"
habendorf
Profil
A hlavně z toho vyhoď ten javascript:

onmouseout="document.getElementById('textik').style.display='none';"
jvackar
Profil
Chyba opravena, ale fungujeto jen jednou:-( Po dalším najetí se už nic neukáže. Co s tím?
jvackar
Profil
Opravil jsem to, fungujeto ale jen při prvním najetí, pak už se nic neukáže. Co s tím?
peta
Profil
jvackar
odkaz na stranku?
Co pise JS konzola?
jak jsi to opravil?

odkaz na stranku je nejjistejsi, forum odmazava zpetna lomitka, viz problem s uvozovkami, lze resit zpetnymi lomitky

Js konzolu ma kazdy www prohlizec. Pise chybu. Nevime jakou, musime si zkopirovat tvuj kod a zkusit. Ale jestlize to neni original kod s temi zpetnymi lomitky, docilime jine vysledky

napsal jsi, ze si to opravil a ze to funguje jen poprve. Nikde vsak nepises jak, takze muzeme vychazet pouze z puvodniho kodu
jvackar
Profil
Stránku jsem umístil na
http://www.ata4.cz/pokus/pokus.htm
Dík
nosko
Profil
Do prvého riadku funkcie text(c) pripíš:

document.getElementById('textik').style.display='';

Ono ti to fungovalo aj predtým, len to nebolo vydieť:)
jvackar
Profil
SUPER:-))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: