| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| gogoji Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 4. 2005, 15:24:12
Já scriptu nerozumím a potřeboval bych pomoct-co k tomu mám přidat aby se objevila stránka po vybrání nějakého jména Dík.
Kód: <SELECT NAME="jména"> <OPTION>Adamcová Kristýna</OPTION> <OPTION>Ambrozová Veronika</OPTION> <OPTION>Balková Nikola</OPTION> <OPTION>Beneš Miloslav</OPTION> <OPTION>Cibriková Petra</OPTION> <OPTION>Dlasková Lucie</OPTION> <OPTION>Ekertová Kateřina</OPTION> <OPTION>Fojtová Kateřina</OPTION> <OPTION>Frolík Martin</OPTION> <OPTION>Gubala Ondřej</OPTION> <OPTION>Hejretová Kateřina</OPTION> <OPTION>Hodysová Markéta</OPTION> <OPTION>Hurdálková Tereza</OPTION> <OPTION>Ješátková Šárka</OPTION> <OPTION>Klíma Rudolf</OPTION> <OPTION>Kotýnková Gabriela</OPTION> <OPTION>Koubek Jan</OPTION> <OPTION>Krivák Jaroslav</OPTION> <OPTION>Kučaj Radim</OPTION> <OPTION>Lupínek Marek</OPTION> <OPTION>Měkota Václav</OPTION> <OPTION>Přibyl Matěj</OPTION> <OPTION>Sládek Jakub</OPTION> <OPTION>Smiešková Lucie</OPTION> <OPTION>Solar Jan</OPTION> <OPTION>Šebková Michaela</OPTION> <OPTION>Trousil Jiří</OPTION> <OPTION>Vancl Jakub</OPTION> <OPTION>Vildová Jana</OPTION> <OPTION>Zábranská Petra</OPTION> <OPTION>Zajícová Karolína</OPTION> </SELECT> |
||
| Boldrik Profil |
#2 · Zasláno: 24. 4. 2005, 15:28:30
to musis pomoci PHP,JS nebo tak. Jen tak to nepujde
|
||
| gogoji Profil |
#3 · Zasláno: 24. 4. 2005, 15:32:49
Dík za radu, ale já php a js nerozumím.
|
||
| Martin Kuželka Profil |
#4 · Zasláno: 24. 4. 2005, 15:44:10
Mělo by to být takhle:
to http://www.example.com/neco nahraď čím potřebuješ. |
||
| gogoji Profil |
#5 · Zasláno: 24. 4. 2005, 21:42:45
dík mooooc
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0