21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Odín
Profil *
Plz neznáte ňákou událost probíhající dřív než onLoad, která by se dala použít v tagu <body>.
onLoad je pro mě moc pozdě.

Mám na stránce flašovky a na příkaz "Spustit stranku bez flešovek" je mažu pomocí javascriptu, ale nelíbí se mi, že když dám třeba aktualizovat nebo kliknu na odkaz "O Alianci" je tam zas.
Tak jsem si řekl že by si to mohl chvíli pamatovat (5 min). Napadlo mě udelat cookie, to by bylo v klidu, ale kdy zavolat tu funkci čtení kukiny. Web je: www.archon1.wz.cz

onLoad proběhne až po flešovkách, což nechci.

Napadlo mě onMouseMove ale to by probíhalo pořád = to nee.
Odín
Profil *
Doplnění, aby někoho neudivilo, že tam ten příkaz není: je nahoře a mízí právě v onLoad
Str4wberry
Profil
Odín
A co použít serverový skript např. PHP?
tiso
Profil
Priamy skript v head sa vykoná skôr ako onLoad
Odín
Profil *
tiso
To zkusim
DoubleThink
Profil *
Priamy skript v head sa vykoná skôr ako onLoad
Ano, ale v tu chvíli není kompletní DOM. Element, který chceš skrýt ještě neexistuje.
tiso
Profil
DoubleThink - tiež pravda... Takže sa to nedá použiť...
Odín
Profil *
když je to v head tak se neda přistupovat k body přes getElementById(),

Teďka mě napadlo, že bych v te HEAD do ňáké proměné(flashOff) dal true a pak do body dal
<script>
if(flashOff==true){
smazáni těch flešovek
(to už je vymyšlený, přes getElementById().innerHTML=' ')
}
</script>

Nevim jak moc jsou ty proměný globální.
Nj, návyky s Cečka

Tyjo málo umim javascript, málo.:-(
Odín
Profil *
tim jsem chtěl říct a zapoměl napsat že ani tahle metoda nefachči, ale takhle ňák by to teoreticky mohlo fungovat, s tim headem to byl dobrej nápad jen to trochu doladit
tiso
Profil
Odín - tak ten flash na onLoad vlož do dokumentu...
Odín
Profil *
Hmm, to je řešení, Supr.:-)

Díky moc všem za rady a čas

Ještě trochu doladit, kdy má zmizet ten příkaz "Spustit stranku bez flešovek", ale to už by měla být drobnost.

Fakt dík. Hlavně tisovi

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0