Autor Zpráva
yFang
Profil
Co je špatně na tomto kódu:

document.getElementById("formular").action = "kniha.php";
habendorf
Profil
Nic.
yFang
Profil
No jo, ale nefunguje mi to nikde.
FF píše document.getElementById("formular") has no properties
a IE se to taky nelíbí. :-(
Manq
Profil
yFang
Že by ti tam něco chybělo?
yFang
Profil
Manq
a kde a co?

JS:

document.getElementById("formular").action = "kniha.php";


HTML:
<form action="http://#" method="POST" id="formular">
dracek
Profil
var frm = document.getElementById("frmID");

frm.action = "action.php";
yFang
Profil
dracek
To mi taky nefunguje, teď to akorát napíše frm has no properties.
Manq
Profil
yFang
Existuje vůbec action.php?
Nebo máš správně zadanou cestu?
habendorf
Profil
No a kde máš vůbec ten JS?
yFang
Profil
habendorf
V kódu nad formulářem.
habendorf
Profil
No a jsme u toho.
yFang
Profil
habendorf
No a jsme u toho.
A jak by to mělo bejt? V hlavičce?
Manq
Profil
yFang
Myslím, že pod formulářem.
yFang
Profil
No jo! Už to funguje.
Jen taková drobnost, ale když se nad tim zamyslim je to logický - jak můžu měnit něco, co eště neni. Ale nenapadlo mě to, no.
Tak díky všem za pomoc.
Manq
Profil
jak můžu měnit něco, co eště neni.
Přesně tak.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0