Autor Zpráva
happyguy
Profil
Ahoj, potreboval bych poradit kdyz vlozim do stranky text pomoci innerHTML jak by se dal potom z te stranky pomoci tlacitka odstrani t ? diky za odpoved
Joker
Profil
dát do innerhtml text, ve kterém ten obsah není.
happyguy
Profil
Ta tvoje rada udela to ze teda zmizi ale kdyz vygeneruju ten obsah dve tak tam je i ten predeslej obsah.
habendorf
Profil
ale kdyz vygeneruju ten obsah dve tak tam je i ten predeslej obsah

Co to? Jaký obsah dve?
happyguy
Profil
no treba text a ja ho chci pomoci tlacka smazat aby tam vubec nebyl
Joker
Profil
Ta tvoje rada udela to ze teda zmizi ale kdyz vygeneruju ten obsah dve tak tam je i ten predeslej obsah.
Pak nejspíš ten předešlý obsah zůstane uložený v nějaké JS proměnné. Je potřeba ho vymazat i odtamtud.
happyguy
Profil
diky joker uz to funguje:)
peta
Profil
happyguy
6 prispevku navic. Kdybys dal odkaz na stranku, kde to tlacitko mas a popsal, co bys rad, tak by ti hned odepsali, kde mas chybku....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: