| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| c_creator Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 11. 2007, 14:58:31
Dobry den,
mam takovy problem, delal jsem formular pres phpformgenerator a vsechno mi funguje skvele ale potreboval bych aby museli lidi pred odeslanim odsouhlasit licencni podminky. zde je kus kodu:
kdyz zkousim formular, tak vsechny pole type=text funguji kdyz je nevyplnim ale kdyz nezaskrtnu to odsouhlaseni licencnich podminek tak to ignoruje a formular muzu odeslat. Nevite kde v tom kodu je chyba nebo jak to udelat jinak aby mi to fungovalo? diky moc |
||
| peta Profil |
#2 · Zasláno: 22. 11. 2007, 14:06:30
c_creator
fakt inteligentni zpusob :) jestli by nebylo jednodussi pouzit cyklus a vypsat si cisla policek a hodnot do array jakpsatweb - javascript - priklady - formulare - tam je test zaskrtnuti, to spojist s retVal=false;, pridas do te funkce a mas to hotove. |
||
| c_creator Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 11. 2007, 20:01:12
mohli by jste mi to napsat primo kus kodu, protoze ja moc neumim s javascriptem a tohle jsem delal pres phpformgenerator.
diky moc, fakt mi tim pomuzete |
||
|
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
| MegaHu Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 11. 2007, 15:24:08
No mam podobny problem s kontrolou checkboxu. Koukal jsem na ty priklady a tam je uplne neco jineho. tam se v checkboxu meni target. tedy nekontroluje to zaskrtnuti pred odeslanim. ten formular se odesle vzdy. A to je problem, ze checkbox zaskrtnuti resi az pri odeslani stranky a bud prenese nejake value nebo ne. Ale jak kontrolovat javascriptem jestli je policko zaskrtle nebo neni? Nefunguje mi ani OnChange ani ID_checkboxu.checked=true/false apod. Takze jak se dotazat na stav checkboxu?
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0