Autor Zpráva
doveda
Profil *
ahoj, pls nemrknul by mi na to někdo?

<script>
function zmena(a)
{
if(a==1) document.getElementById("hudba").src="JOHNY.mp3";
if(a==2) document.getElementById("hudba").src="BUNDA.mp3";
}
</script>
<body>

<embed id="hudba" src="JOHNY.mp3" width="100" height="100" autostart="true">
<p onMouseOver="zmena(1);">JOHNY</p>
<p onMouseOver="zmena(2);">BUNDA</p>

</body>

hned po načtení stránky mi hraje JOHNY, ale když chci udělat záměnu muziky na BUNDU, hraje furt JOHNY. Událost neudálost .. :(
peta
Profil
doveda
1. Prehravani hudby neni standard a tim padem na to neni jednotny a funkcni tag. Cili treba pouzit nejaky crossbrowser, nejlepe flash, asi.
2. Zamenou src se pochopitelne nic nestane, protoze je treba hudbu zastavit. Ovsem toto chovani zavisi an druhu prohlizece. Typicke je to pro Operu. Jmeno prohlizece, ve kterem je to Ok a ve kterem uz Ne jsi neuvedl, takze uz ted ti neni mozne pomoci.
3. Pokud vim, obvykly zpusob prehravani je pres OBJEKT tag a v nem teprve EMBED. Pak by melo stacit zmenit zdroj v objektu, pripadne v obou tazich.
4. Zkontroloval sis, zda tam ten soubor je treba zamenou zdroju rucne? Pokud ano, neuvedl jsi to. Muze to byt mozna chyba.
5. Co ti pise JS konzola? Jestli hlasi nejaky konflikt JS nebo ne? Treba se tam pise prave o tom, ze jsi mel hudbu zastavit.

Muzes zkusit me reseni, ale neni to dokonale.
http://www.volny.cz/peter.mlich/emelodie.htm

Predevsim, spousta lidi nesnasi hudbu na strance, protoze se tim prozradi, ze nedelaji, co by meli, ale koukaji se na inet.
A taky na to neni podpora prohlizecu, systemu (treba linux) a pod, krome flash, ktery jakztakz vsude umi hudbu zpracovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0