Autor Zpráva
waltz
Profil *
Cau,

mam jednoduchy wysiwig editor v ktorom pouzivam 'numbering' - 'indent' pomocou funkcie apply(). Pri zanorovani, teda odsadzovani cisiel by som potreboval, aby sa mi cisla prepocitali, teda zobrazovali nasledovne:

1. a
2. b
2.1 aa
2.2 bb

...zatial som nenasiel nejaku vlastnost, ktora by to umoznovala. Taktiez som ani nesiel ziadny on-line wysiwig, ktory by to podporoval.

Existuje vobec takato vlastnost ?

za pomoc diik
peta
Profil
waltz
tak si to cisluj podle sebe
regularnimi vyrazy to muzes z radku smazat nebo pridat.
Tusim, ze pro mazani by vypadal
r= /$([1-9]|[11-99])[.] [a-z] /
pro 1. a (1-99 a-z)
r = /$([1-9]|[11-99])[.]([1-9]|[11-99]) [a-z] /
pro 1.1 a (1-99.1-99 a-z)
Dolar by mel znamena, ze to ma hledat poze na zacatku retezce. A pokud najde shodu, tak to smaze.
Mezeru mozna za \s , pokud to IE nevezme.

regularni vyrazy, viz odkaz na www.volny.cz./peter.mlich/www.htm
pouziti viz zdroj te stranky
waltz
Profil *
..jednoduchsie riesenie:

<style type="text/css">
OL { counter-reset: item }
LI { display: block }
LI:before { content: counters(item, "."); counter-increment: item }
</style>


<div class='bodyclass'>
<ol>
<li>item
<li>item
<ol>
<li>item
<li>item
<li>item
<ol>
<li>item
</ol>
<ol>
<li>
</ol>
<li>item
</ol>
<li>item
<li>item

</ol>
<ol>
<li>item
<li>item
</ol>
Joker
Profil
waltz
Nojo, ještě kdyby to tak fungovalo ve všech prohlížečích...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0