Autor Zpráva
Random
Profil
Dobrý den, podle návodu jsem si udělal skrývání a odkrývání mail formuláře, problém je ale v tom, že po odeslání mailu se formulář automaticky skryje a já bych potřeboval, aby se skrýval a odkrýval jen na podmět uživatele. Děkuji

<script>
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>

...

<h3 onclick="zobrazSkryj('oddil1')">Nadpis</h3>
<div id="oddil1" class="skryvany">

// mailový formulář

</div>
peta
Profil
Random
Samo se nic nestava.
1. odkaz na stranku - odmitam resit JS kdyz pulka kodu chybi (mozna prave ten s chybou) a vytvaret soubor kopirovanim z fora
2. ktery www prohlizec to dela a ktery ne a mas ho v default nastaveni?
3. hlasi nejakou chybu JS konzola?

.skryvany {display: none}
Vsak to mas nastavene, ze se to ma skryt. Pokud tam neni jeste neco dalsiho v kodu. Tak, co chces rici, jako?
Pri znovunacteni stranky a k tomu pri odeslani dochazi, ze vynuluji vsechny parametry. Cili, pokud mas na uplne ciste strance nastaveno, ze ma byt neco skryto, tak to tak zustane, samozrejme. Pokud to chces jinak, odesli ot v PHP kodu v navratovem formulari.
Slo by to resit javascriptem, specialnim kodem, asi 3k, ale v navratovem formulari, php by melo tak -10 (odmazani) az +50 (pridani) znaku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0