Autor Zpráva
DoDo
Profil *
Zdravím,
obracím se na Vás, zkušenější, s malou prosbou. Používám na stránkách následujicí "funkci", kterou jsem byl schopný splácat ještě sám :o)
function new_window(w,h,url) {
window.open(url,"_blank",'toolbar=0,location=0,scrollbars=0,width='+w+',height='+h+',resizable=yes,top=50,left=50');
}

Problém je ovšem následující:
1. Fci používám pro otevírání .htm souborů
2. Otevírám takto hodně různě velkých oken

Proto bych potřeboval, jestli by bylo možné, aby se okno otevíralo ve velikosti přizpůsobené obsahu (obsah je různorodý, ale vesměs se jedná o dvě různé tabulky).

Ideální by bylo, kdyby to šlo udělat podobně jako pro obrázky je lightbox (ale bohatě stačí i do nového okna). S ním jsem maximálně spokojený, ale nedokázal jsem ho předělat, aby otevíral i .htm soubory.
Bylo-li by možné to nějak udělat třeba i vycentrované do prohlížeče...

Shrnuto teda ještě jednou co bych rád:
Otevírání .htm souborů v novém okně, popřípadě stylem lightboxu, které se přizpůsobí obsahu souboru a pokud možno, aby bylo vycentrované.
Vím, že je tu na to spousta scriptů, ale žádný mi nějak nefungoval, respektivě byl moc konkrétní.

Děkuji předem mockrát za odpovědi, pomoc, nápovědy a za scriptíky rovnou se rozhodně zlobit nebudu :o)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0