Autor Zpráva
pitomec
Profil
<script type="text/javascript">


function fewimpot(){
 var auto = document.getElementById("impot");
 if(auto == '9'){
 var barva = document.getElementById("barva-post");
 var elem = "tmavě zelená metalíza";
 barva.value=elem;
};
if(auto == '43'){
 var barva = document.getElementById("barva-post");
 var elem = "bílá";
 barva.value=elem;
};

}
</script>

a 


<select name="impot" id="impot" onclick="fewimpot();"><option value="9">A 170 1,6 CDi</option>
<option value="43">Sprinter 2,7 316 CDi KA/40</option>
</select>


proc to nefunguje? moc diky vsem
pitomec
Profil
nikdo nevíte? :(
Kcko
Profil
A co vubec chces?
Kajman_
Profil *
if(auto.options[auto.selectedIndex].value == '9')
peta
Profil
pitomec
1. viz Kajman_ a jakpsatweb - javascript - priklady - select zpusobi prechod...
prace se selecten je jina.

2. select reaguje na onchange

3. klidne jsi id selectu mohl odesilat pres
onchange=funkce(this)
function funkce(xSel)
{
auto = this.options[this.selectedIndex].value * 1;
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0