Autor Zpráva
Taps
Profil
Prosím mohl by mi někdo poradit proč mi nechce fungovat javascript...díky
<?php
$sql=mysql_query("select * from uzivatele");
while($dotaz=mysql_fetch_array($sql)):
$jmeno=$dotaz["jmeno"];
$prijmeni=$dotaz["prijmeni"];
$int_pracovnika=$dotaz["int_cislo"];
$pracoviste_1=$dotaz["pracoviste"];
echo"<option value=\"".$int_pracovnika."-".$pracoviste_1."\"
onclick=\"document.getElementById('komu').value='$int_pracovnika';
document.getElementById('prac').value='$pracoviste_1';\">".$jmeno."_". $
prijmeni."</option>";
endwhile;
?></select><input type="text" id="prac" size="2" readonly><input
type="text" id="komu" size="2" readonly>
Joker
Profil
Asi je rozbitý... výsledný kód stránky vypadá v pořádku? Jakou chybu to vyhodí?
Taps
Profil
Joker
žádnou...prostě mě to nenačte do id prac hodnotu value
peta
Profil
Taps
PHP kod se generuje na serveru, posli HTML stranku s JS.

<option onclick=neco
chyba, neumis pracovat se select
jakpsatweb - javascript - priklady - select zpusobi prechod...

priste:
1. nejlepe odkaz na stranku
2. popis, co to ma delat
3. vhodny nazev tematu

jako, nezlob se, ale JS nejde, to je kazde druhe tema
Tento kod mi nefunguje, to je kazdy druhy text.
Ale, jak to ma fungovat, to uz nevime. Treba to melo smazat obrazovku :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0