Autor Zpráva
martin77
Profil *
Ahoj mám takový problem třeba u tohoto příkladu:

<marquee id="jezdec" onmouseover="document.getElementById('jezdec').stop();" onmouseout="document.getElementById('jezdec').start()";>
<img width="64" height="64" src="xxx.jpg" alt="img" />
</marquee>

Zajímalo by mě jestli se dá nějak obejít aby tam IE XP SP2 nenaskakovala ta ******* lišta o zablokování aktivního obsahu.Nebo dá se to udělat nějak jinak hlavně at mě tam nenaskakuje ta lišta.

Děkuji za odpovědi
Charlie
Profil
Každý kdo má SP2 a má zapnutou ochranu pro vyskakování oken, uvidí lištu. K čemu by to jinak bylo, kdyby se to dalo snadno obejít ;)
martin77
Profil *
Dobře ale tady žádné okno nevyskočí ten kod umožní aby se ti pohybovali obrázky a když na ně najedeš myší tak se zastaví.Nikde nic nevyskakuje tak proč tam ta lišta naskočí???
Leo
Profil
Rekl bych, ze to blokuje (skace) jen v pripade, ze JS bezi primo na pc, ne pres web Leo
peta
Profil *
martin77
www.jakpsatweb.cz
q bud je to na uvodni strance dole nebo v sekci javascript nebo v prikladech u JS.
Samo, ze to lze, ale nedela se to.
obejit a nevypinat to lze treba
1. nezavirat IE, pak to jednou odkliknes
2. pouziva firefox, ktery je stejne bvezpecnejsi pro inet a neobtezuje s JS hlaskami :)
3. Mno, vypnout to, kdyz jinak nedas.
4. Nepouzivat ten divny script s JS a margue, co tam mas Ti nestaci css vlastnost overflow?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0