Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mlsoun Profil * |
Můžete mi někdo napsat jak se dá otevřít text z externího souboru vygenerovat ho pomocí javascriptu a upravený uložit?
Dám nějaký příklad mám odkaz na stránku a vedle ní čítac vstoupení na tuto stránku (s textem vstoupení na stránku:221x( který po kliknutí na odkaz nás přesune na jinou stránku ale předtím otevře soubor cislo.txt ve kterém je číslo třeba 221 a script k němu přičte 1 a upravený text uloží tedy s čílem 222 a to se pak a u odkazu se zobrazí vstoupení na stránku:222x a po dalším vstoupení se zas zvýší o jedno a tak dále. Ale nějak nevím, jak má být script pomozte mi někdo.děkuju ----- Editace Mistrem: Úprava titulku (eterním -> externím) a překlepů v textu (ňějak -> nějak) apod. |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2008, 23:42:56
JavaScriptem nijak, Leo
|
||
mlsoun Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 1. 2008, 15:16:58
aha a poradíš mi ja by to šlo?
|
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 13. 1. 2008, 15:36:17
No treba pomoci PHP a MySQL, Leo
|
||
Kalby Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 1. 2008, 19:03:45
jj nastuduj si php, stejnak tohle reseni je naprd, kdyz by jsi mel takovedle pocitadlo a nekdo by mackal stale dokola obnovit tak by te naskakovali pristupy, pomoci php a mysql se to da osetrit
|
||
mlsoun Profil * |
hmm...to je fakt tak dekuju za rady dyštak se ještě ozvu
|
||
aDAm Profil |
#7 · Zasláno: 15. 1. 2008, 16:47:59
tak da se i pomoci souboru s tim ze se bude zaznamenavat vic nez jen ten pocet. kdysi sem na to mel nejaky hotovy skriptik.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0