Autor Zpráva
greno
Profil *
Cawte, mam urcity formular ktory sa odosiela dalej a mam tam taku fuknciu, ktora mi po kliknuti hodi do policka hodnotu urcitu

<td bgcolor = \"$color\" width = \"10\"\" style = \"cursor: hand\" onclick = \"farba.farba2.value='$color'\"></td>
<input type="text" name="farba2" class="tlacitko" size="7">

vsetko mi pekne funguje az na to ze ked to dam odoslat, tak sa nic neprenesie z toho policka ze farba2, neviete mi poradit ako to spravit??
diky moc
Nox
Profil
Napiš prosím celý kód (nebo aspoň celý formulář nebo tak)
greno
Profil *
je to vybrate z php skriptu:

<form name="farba" method="POST" action="?menu=nastavenia&vlozit=farba&'.SID.'">
<table border="0" cellspacing="1" cellpadding="2" bgcolor ="#000000" align="center">

nasledne sa pomocou cyklu vypise vela riadkov, jeden na ukazku:
<tr height = "15"><td bgcolor = "#000000" width = "10"" style = "cursor: hand" onclick = "farba.farba2.value='#000000'"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<input type="text" name="farba2" class="tlacitko" size="7">
<input type="submit" name="button3" id="button3" value="Uložiť farbu" class="tlacitko">
</td>
</tr>
</table></form>

a ked odoslem tak sa neposle ta hodnota ktora sa zobrazi vo "farba2" dalej.
greno
Profil *
prosiim, neviete mi niekto poradit? je to surne...
Nox
Profil
method="POST" action="?menu=nastavenia&vlozit=farba&'.SID.'"
to je hodně zvláštní,
co třeba
method="get" action="menu.php" aby to šlo přes url
nebo
method="post" action="menu.php" aby to šlo přes post a nebylo vidět v url

a určitě se ta hodnota po kliku změní? vím, že se zapisuje třeba document.forms['farba'].farba2 ...,
ale jestli je to možný takto nevim
greno
Profil *
to method="POST" action="?menu=nastavenia&vlozit=farba&'.SID.'" vyuzivam dost casto a zatial som nemal s tym problemy
a ako by som preniesol napr tu premenu ze menu cez post?? $_POST[menu]="..."; ??

po kliku sa mi to zmeni ale idem este vyskusat ten document.forms mozno to inak pracuje..
Leo
Profil
"method="POST" action="?menu=nastavenia&vlozit=farba&'.SID.'"

A co treba pouzivat input type="hidden"? Leo
greno
Profil *
skusal som ten document.forms a tiez sa to meni ale neposiela, ja uz neviem co mam skusit :(
ak by to pomohlo tak som to zobral zo stranky http://www.triquitips.com/color_picker.html
greno
Profil *
ee, nejde ani hidden, to je to iste ako to pole len sa nezobrazuje.....
greno
Profil *
a neslo by to nejako cez textarea?? len neviem ako by som to zapisal, ked to nema hodnotu value
greno
Profil *
Dakujem vam ludia, uz to mam.
asi vacsieho ****** nenajdete, mal som zle hodene hodnoty do premenej......ja pako

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: