Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
blink Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 1. 2008, 14:27:05
zdravim, mam na stranke 5 obrazkov ..... cel by som naprogramovat funkciu, ktora sa spusti automaticky , kde prvy obrazok sa zmeni na iny, po urcitom cas sa naraz zmeni naspet a sucasne sa druhy zmeni na iny, prejde nejaky casovy interval, ten sa zmeni naspet a sucasne sa treti zmeni na iny.......a takto to bude pokracovat a ked to pride do 5., odtial to pojde nazad - 4. 3. 2. 1. a potom 2. 3. 4. 5 4. 3. atd. - (aby som to lepsie vystihol, chcem tak urobit nacitavanie stranky (taka animacia), ale neviem ako) pls. pordate, ako to urobit......
|
||
kletely Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2008, 16:29:08
|
||
blink Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 1. 2008, 17:35:16
Sorry, ale o tom uz daaaavno viem, casovanie som si niekolko krat precital.....ja ale neviem urobit tu funkciu a vsetko do toho, funkcie som si tiez precital, ale tie tam niesu velmi popisane, len tak vseobecne a na fore som tiez hladal, ale nenasiel som.... pls. poradte ....
|
||
los Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2008, 18:52:18
Animovaný gif ti nestačí?
|
||
Seb_ Profil * |
#5 · Zasláno: 31. 1. 2008, 12:05:05
blink:
delal bych to pres fci, ktera by v sobe mela casovac na sebe... A obrazky bych asi natahoval pres php do pole v js. Popr. bych nechal JS zazadat o seznam a podrobne informace o obrazku v XML. po onlouadu se spusti tato fce, popr po najeti na prvek. Na necem podobnym ted budu delat, taky jsem nad tim premyslel :) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0