Autor Zpráva
blink
Profil *
zdravim, mam na stranke 5 obrazkov ..... cel by som naprogramovat funkciu, ktora sa spusti automaticky , kde prvy obrazok sa zmeni na iny, po urcitom cas sa naraz zmeni naspet a sucasne sa druhy zmeni na iny, prejde nejaky casovy interval, ten sa zmeni naspet a sucasne sa treti zmeni na iny.......a takto to bude pokracovat a ked to pride do 5., odtial to pojde nazad - 4. 3. 2. 1. a potom 2. 3. 4. 5 4. 3. atd. - (aby som to lepsie vystihol, chcem tak urobit nacitavanie stranky (taka animacia), ale neviem ako) pls. pordate, ako to urobit......
kletely
blink
skus pozrieť to to mozno ťa to inspiruje
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/casovani.html
blink
Profil *
Sorry, ale o tom uz daaaavno viem, casovanie som si niekolko krat precital.....ja ale neviem urobit tu funkciu a vsetko do toho, funkcie som si tiez precital, ale tie tam niesu velmi popisane, len tak vseobecne a na fore som tiez hladal, ale nenasiel som.... pls. poradte ....
los
Profil *
Animovaný gif ti nestačí?
Seb_
Profil *
blink:
delal bych to pres fci, ktera by v sobe mela casovac na sebe... A obrazky bych asi natahoval pres php do pole v js. Popr. bych nechal JS zazadat o seznam a podrobne informace o obrazku v XML.
po onlouadu se spusti tato fce, popr po najeti na prvek.
Na necem podobnym ted budu delat, taky jsem nad tim premyslel :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0