Autor Zpráva
26lukas26
Profil
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function: Player; {
} window.open(<a href="adresaktorasamaspustit", "_blank", "width=480,height=200"/>)
//-->
</script>

<tr><td><a href="javascript:Player;"><img src="/images/live.PNG" border="0" alt="Spustiť" valign="middle" /></a></td>


Malo by to spustit tu adresu po kliknuti na obrazok nie,? a preco to nejde?
centi
Profil
1. pretože to nie je Javascript
2. i keby to bol Javascript, tak je hodne zle zapísaný
3. doporučujem si preštudovat aspoň úplné základy Javascriptu, toto je evidentne veľmi zle skopírovaný kód
4.:

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function Player() {
    window.open("http://adresaktorasamaspustit", "_blank", "width=480,height=200");
}
//-->
</script>

<tr><td><a href="javascript:Player();"><img src="/images/live.PNG" border="0" alt="Spustiť" valign="middle" /></a></td>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0