Autor Zpráva
termitus
Profil *
zdravim, mam formularove policka, ktere chci odesilat, po kliknuti do jednoho se ma zobrazit druhe, ale pokud je to vse uzavreno v tagu form, javascript nefunguje.. zkousel jsem jak v souboru, tak v externim, ale nechce mi to fungovat... pokud tag form smazu, vse jede, jak ma! pls, pomoc...

<form name="fp1" action="pokus.php" method="get">

<table>
<tr><td>Zadej pole 1:</td><td><input type="text" name="pole1" />
</td></tr>

<tr><td>Zadej pole 2:</td>
<td><input type="text" name="" id="Nabidka" onClick="Nastav();" /><br /></td></tr>
<tr><td></td><td><input type="text" name="pn_0" id="zobraz" style="display: yes" onClick="Nastav1();" /></td></tr>
<tr><td></td><td><input type="text" name="pn_1" id="zobraz1" style="display: yes" onClick="Nastav2();" /></td></tr>
</table>
</form>

v externim souboru javascript:
function Nastav() {
if (Nabidka.value == "N") zobraz.style.display = "none";
else zobraz.style.display = ""; }


a javascript mi nefunguje... pokud ale odstranim form, tak je vse, jak ma byt.. nevite nekdo, jak na to.. predem diky!
habendorf
Profil
display: yes

Co to je?
termitus
Profil *
sorac, to jsem zkousel.. bylo tam samozrejme none... :)
termitus
Profil *
jo a zapomel jsem dodat ze je to porad nefunkcni... :(
Chamurappi
Profil
Reaguji na termita:
Na nalezení elementu použij metodu document.getElementById().
function Nastav() {
document.getElementById("zobraz").style.display = (document.getElementById("Nabidka").value == "N") ? "none" : "";
}
Sice to nesouvisí s problémem, ale do <input>ů a <br> dáváš zbytečně lomítka před „>“.
termitus
Profil *
Chamurappi:
supr, diky moc!!! funguje jak ma!!! jeste jednou diky a 3x slava!!! :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: