Autor Zpráva
psi_magellan
Profil
Ahojte, poradte mi ako mozem vo formulari na konci ktoreho je tlacitko (sluziace na odoslanie dat)
zabezpecit aby sa odosielanie formulara vykonavalo automaticky kazdych 5 minut (automaticke stlacanie tlacitka v intervale 5min)
K
Profil *
cron
centi
Profil
K
Ale prd.

psi_magellan
Hľadaj setTimeout() funkciu.
K
Profil *
centi
pravda = spatne jsem precetl zadani. a jeste jsem se divil ze mu tohle nikdo neodpovedel..:)
i kdyz cronem by to slo - pomoci scriptu mu kazdych 5minut cpat data;)
centi
Profil
K
Ale cron za užívateľa formulár nevyplní, že? :)

I keď vlastne neviem, co môže byť obsahom formulára, ktorý sa má každých 5 minút automaticky odoslat (a refreshnúť tak stránku).
psi_magellan
Profil
Dosiel som na to ze pomocou prikazu window.setInterval(xxxxx,300 * 1000); sa kazdych pet min vykona funkcia zadana za xxxxx.
Ale aku funkcoiu treba na to aby ked prebehne dany casovy interval aktivovalo to tlacitko na odoslanie formulara.

pre info:
Ten formular sa dotazuje na databazu takze ja v nom len natvrdo nastavim dake vstupne hodnoty ktore by som potreboval extrahovat.
psi_magellan
Profil
poradte, pls
Nox
Profil
psi_magellan
Spíš už ten timeout, protože submit ho stejně zruší (leda by se to řešilo nějak přes rámy nebo otevření nového okna)

Šlo by to tak, že bys otestoval, jestli stránka přijala data (get/post) a jestli ano, pak by se spustil ten timeout, čili něco jako

<form (...) id="bla">
<input (...) value="<?php if(isset($_POST["neco"])){ echo $_POST["neco"]?>">
</form>

<?php
if(isset($_POST)){
?>
<script type="text/javascript">document.getElementById("bla").submit();</scrip t>
<?php } ?>

předpokládám, že by's ten formulář odeslal jen tehdy, když bys chtěl zapnout interval,
jinak bys tam mohl dát třeba nějaký checkbox opakovat a zakomponovat ho do podmínky
psi_magellan
Profil
no ja v praci potrebujem stahovat data pomocou aplikacie v ktorej nemozem modifikovat skript.

Dosiel som na to ze ked stiahnem kod z tej stranky a ulozim si ju ako HTML stranku, tak ked v tej mojej ulozenej stranke odoslem poziadavku na databazu tak funguje ako povodna stranka z ktorej som skript stiahol (musim mat otvorene obe stranky). A vyhodov je to ze uz v tej mojej ulozenej stranke mozem modifikovat javascript.

a potreboval by som zabezpecit aby to tlacitko co je na spodku stranky sa stlacilo kazdych 5 minut a tym by som mal vzdy cerstve data a ja :) aj sef by bol spokojny

Nox
dakujem za radu ale je to na mna prilis komplikovane, nieco aj pre jednoduchsie neexistuje, daka funkcia ktora stlaci tlacitko...

dakujem za vsetky odpovede.
psi_magellan
Profil
to tlacitko je definovane nasledovne:

<input type="submit" value="Valider" name="B1">
Nox
Profil
psi_magellan
daka funkcia ktora stlaci tlacitko
submit takto nefunguje, vždy se ti po odeslání načte stránka čerstvě znovu,
to moje je tak jednoduché, jak to jen jde

leda ještě přes AJAX (který neznám, takže to tím pádem beru jako ještě složitější řešení;) )
psi_magellan
Profil
Nox

mas pravdu pripojil som sa do prace a je to tak ako si hovoril.
otvori sa nova stranka na ktorej este treba vyplnit formular...

da sa to aplikovat na to tlacitko pod ktorym je ten submit?
psi_magellan
Profil
ta stranka sa nenacita cerstvo znovu ale nacita sa druha stranka s dalsim formularom ktory treba este doplnit a az potom sa dostanem ku konkretnym hodnotam.
Da sa aktivovat submit aby sa spustal pourcitych časových intervaloch?
K
Profil *
centi
Ale cron za užívateľa formulár nevyplní, že?
cron ne ale treba curl jo.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: