Autor Zpráva
dehtak
Profil
zdravim , existuje neco na kontrolu javascriptu ?
kdyz pisu v php a nekde neco vynecham nebo napisu spatne php mi automaticky vyhodi chybu i se zobrazenim radku, jenze java ta nedela nic akorad v exploreru ten zlutej vykricnik v levo dole ale stejne to nezobrazi presne tu chybu.
Potrebuju neco kdyz pisu a udelam treba neco spatne aby mi to ukazovalo chyby
Nox
Profil
FF plugin Firebug
dehtak
Profil
jeste vedet jak to pouzivat :)
protoze explorer mi furt vyhazuje nejakou chybu ve scriptu , script ale funguje , v ostatnich prohlizecich taky , jenze nemuzu zjistit kde je ta chyba
dehtak
Profil
ceskej plugin Firebug se mi nechce nainstalovat protoze je na czilla jen pro starej FF 1.5 tak jsem musel nainstalovat anglickej a tomu zase nerozumim :(
Taps
Profil
Nox

a něco jiného není ?
Nox
Profil
Nic s čím bych měl zkušenosti, ještě někdo uváděl mám pocit v Opeře Nástroje>Pokročilé>Chybová konzole, ale moje pokusy o její používání moc úspěšný nebyly, můžete to zkusit

Edit:
Nic s čím bych měl zkušenosti
...vlastně nic, o čem bych věděl;)
dehtak
Profil
tak v tom pripade stoji javascript za 123....
peta
Profil
dehtak
FF - nastroje - chybova konzola
IE vlevo dole zluty vykricnik - rokliknout
O - nastroje - javascript - konzola
Funguje naprosto skvele. Zadny firebug a pod neni potreba. V prvni rade musis mit ale validni kod. Kdyz nemas validni html kod, tak je obvykle chyba v html. Validni myslim predevsim spravne napsanou syntaxi, uzavrene vsechny tagy, co musi byt, zadne krizeni tagu a pod.
Zbystr
Profil *
pro IE je tusim script debbuger, ukaze presne misto chyby, i kdyz je trochu otravne vyskakovani externi aplikace

peta
muzes mi vysvetlit co to pises za kraviny? Co ma spolecneho JS s validitou? Max. duplicitni ID, nebo muze byt problem, pokud by jsi mel totalne nejak napikacu tagy ohledne pristupu pk elementum pres DOM.

Jako nezlob se na mne, ale s prominutim, co tvuj prispevek, to perla, z 90% nevecne prispevky, typu "google javascript nazev_problemu". Vim ze spousta lidi nehleda a meli by diky tomu odpoved mnohem rychleji, ale obcas mam pocit, ze tu sbiras "body" za prispevky.
Zkus se nad tim laskave zamyslet

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: