Autor Zpráva
tomas3333
Profil
skusal som sa hrat s ajaxom... neviete, preco mi to nezvyraznuje divy?



<script type='text/javascript'>
       var pole = new Array();
      </script>

<div id='f_10' style='color:#00ff00'>0 devnox.herniweb.cz</div>
<div id='f_11' style='color:#ff0000'>1 devno2.herniweb.cz</div>
<div id='f_20' style='color:#00ff00'>0 devnox.herniweb.cz</div>

<script type='text/javascript'>
    pole[1] = "devno2.herniweb.cz";
</script>

<div id='f_21' style='color:#ff0000'>1 devno2.herniweb.cz</div><script type="text/javascript">
   var type = "user_match";
    if (type == "user_match") {
     var faza = 1;
     var user = "";
    } else {
     var faza = 2;
     var user = "&user=";
    }
   var match;
   var i;
   

   var httpRequest;
    if (window.ActiveXObject) {
       httpRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } else {
       httpRequest = new XMLHttpRequest();
    }
  
  function oznac(id) {
   if (httpRequest.readyState == 4 && httpRequest.status == 200) {
    document.getElementById("f_"+id).style.color="#00ff00";
   }
  }
  
  while (faza <= 2) {
   if (faza == 1) {
    match = "ftc";    
   } else {
    match = "ctf";
   }
   
   for (i in pole) {
    httpRequest.open("GET", "http://"+pole[i]+"/c_reg/match.php?match="+match+"&id="+i+user, true);
    httpRequest.onreadystatechange = function() {oznac(faza+i);};
    httpRequest.send(null);
   }
  faza++;
  }
  </script>


toto je vystup, co dostavam... ked volam funkciu oznac, tak mi tie divy co ma neoznaci, ked z funkcie oznac odstranim tuto podmienku
  if (httpRequest.readyState == 4 && httpRequest.status == 200) {...}


tak to funguje. problem by nebol, keby sa ten subor nezavolal, ale podla logu, ktory si generujem vsetko uspesne prebehlo... len sa to nezvyraznilo... nemam sajnu kde by mohla byt chyba...

za pomoc dakujem
peta
Profil
co pise JS konzola?
Jakym zpusobem ten script spoustis?
Kde je mozne si to vyzkouset?

httpRequest.readyState == 4 && httpRequest.status == 200
- najdi si manual, stav 4 je dokonceni akce a status 200 se objevi ve specialnich pripadech, ktere jsou zrovna pri prenosech na externi zdroj. Pokud to testujes na disku, tak tento stav nemusi vubec nastav. Viz manual.
peta
Profil
.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: