Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
paja a jaja Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 3. 2008, 15:43:10
zdravím,
spatlal jsem funkci na výpočet ceny web www.transport-in-prague.com je to ten formulář "nahoře vlevo" s titulkem "EASILY BOOK YOUR TRANSFER" funkci házím sem, ať to nemusíte hledat: function spocti_cenu() { var osob = document.getElementById("persons").value; var formular = document.getElementById("quick_book"); var pepek = document.getElementById("transfer").value; var pozice = pepek.split("v"); var cena_1_4 = pozice[0]; cena_1_4 = parseInt(cena_1_4); var cena_5_8 = pozice[1]; cena_5_8 = parseInt(cena_5_8); var cena; if (osob<=4) { cena = cena_1_4; } if (osob>=5 && osob<=8) { cena = cena_5_8; } if (osob>=9 && osob<=12) { cena = cena_1_4 + cena_5_8; } if (osob>=13 && osob<=16) { cena = 2 * cena_5_8; } document.getElementById("cena").innerText = cena; // ------------ ostatni meny -------------- var kurs_eura = document.getElementById("euro_kurs").value; kurs_eura = parseInt(kurs_eura); var kurs_libry = document.getElementById("libra_kurs").value; kurs_libry = parseInt(kurs_libry); var kurs_dolaru = document.getElementById("dolar_kurs").value; kurs_dolaru = parseInt(kurs_dolaru); var cena_eur = cena / kurs_eura; cena_eur = Math.ceil(cena_eur); var cena_gbp = cena / kurs_libry; cena_gbp = Math.ceil(cena_gbp); var cena_usd = cena / kurs_dolaru; cena_usd = Math.ceil(cena_usd); document.getElementById("eur").innerText = cena_eur; document.getElementById("gbp").innerText = cena_gbp; document.getElementById("usd").innerText = cena_usd; } tedy nic složitého, funkce se volá onchange="spocti_cenu()" z těch dvou selectů (Nr.of passengers a From-To) v IE (6.0.2900.2180...) funguje OK v Opeře (7.51) KO v Mozille (5.0) KO prošel jsem 5 stránek diskuze tady, nic jsem nenašel, můžete někdo poradit? Díky Pavel |
||
los Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:01:49
Skús použiť chybovú konzolu JavaScriptu vo Firefoxe a tá vypíše všetky chyby. Prvá chyba, ktorú hlási, je, že v HTML nie je žiaden prvok s identifikátorom persons.
|
||
paja a jaja Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2008, 17:38:13
ja se omlouvám, ale mě to hlásí pouze jedinou chybu a ta je
řádek 331: _gat is not defined to je google pageTracker |
||
paja a jaja Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2008, 18:55:00
los
ano, díky,samozřejmě - volal jsem id, které se v dokumentu nenacházelo, opravil jsem to nicméně: stále stejný stav - IE ok, zbytek ko |
||
los Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2008, 21:24:40
Vlastnosť innerText nie je podporovaná v normálnych prehliadačoch. Môžeš použiť napr. innerHTML.
|
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 6. 3. 2008, 21:34:58
Reaguji na losa:
„Vlastnosť innerText nie je podporovaná v normálnych prehliadačoch.“ Je implementovaná, ale přejmenovaná na textContent, aby v tom byl lepší nepořádek. |
||
peta Profil |
#7 · Zasláno: 7. 3. 2008, 08:04:43
los Chamurappi
ja bych to resil literaturou: google.com javascript crossbrowser innerText napr. stranka: http://www.webdeveloper.com/forum/showthread.php?t=171466 FireFox equivalent of IE's innerText document.appendChild, document.removeChild, document.createTextNode. ... if(Element.firstChild){ Element.firstChild.nodeValue=InsertThisText; } else{ Element.appendChild(document.createTextNode(InsertThisText)); } ... Nebo mu to muzete pokazde hledat :) |
||
paja a jaja Profil * |
#8 · Zasláno: 7. 3. 2008, 10:13:09
děkuji přátelé
Chamurapi díky, zkusil jsem za každý řádek s "innerText" přidat ještě jeden duplicitní s "tvým" "textContent" funguje všude (tím jsou myšleny 3 prohlížeče nainstalované na tomto počítači) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0