Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ghosting Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2008, 22:22:49
Zdravím, mám jeden dotaz.
Mám soubor.txt a v něm např. číslici 0. Chtěl bych tedy na stránky vložit t číslici 0 z toho souboru txt. (číslice se mění - monitoring server) Díky za odpověď, nějak to nemohu najit. |
||
Ni7R0 Profil |
#2 · Zasláno: 8. 3. 2008, 02:19:39
Javascript číst ze souborů na disku (naštěstí) neumí. To jde jedině přes WSH a ActiveX, ale to pak funguje pouze v IE. A jestli správně chápu, chcete navíc pracovat se souborem na serveru. Pak už padá i tato možnost. Ale rešením tady pak bude nějaký server-side script - ať už PHP nebo ASP(.NET).
|
||
Ghosting Profil |
#3 · Zasláno: 8. 3. 2008, 10:35:10
Asi jsem to špatně napsal.
Uvedu konkretni priklad. Zaregistroval jsem se na monitoring-serveru.cz. Mam tam vystup ty dostupnosti v txt souboru. (v %) Ja tedy potrebuji dat do paticky ten vystup, presneji to cislo, aby se nacitalo z monitoring-serveru.cz. |
||
Mike8748 Profil |
#4 · Zasláno: 8. 3. 2008, 12:13:59
no pokud to chces pomoci JS, tak jedine ajaxem. vytvoris xhttprequest, metodou get ziskas ten txt soubor, a do nejakyho elementu v tej paticce pomoci innerHTML vlozis ten vysledek
co mas proti php? tam bys to mel o hodne jednodussi |
||
peta Profil |
#5 · Zasláno: 8. 3. 2008, 18:02:16
Ghosting
1. javascript ajax 2. php file / incluse 3. html iframe / frame ... to jsou slova, ktera se zadavaji do vyhledavace |
||
Ghosting Profil |
#6 · Zasláno: 9. 3. 2008, 09:27:45
Tak jsem to vyřešil pomocí urlfopen
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0