Autor Zpráva
a
Profil *
Dobrý den,

mám ve stránce pár <select>, potom
<div style="position:absolute;z-index:20;width:100px;height:80px;background -color:black;">nejaky obsah</div>

všude to funguje dobře, ale v IE6 se mi nedaří nastavit z-index divu tak, abych při napozicování divu nad selecty ty selecty neviděl. Vždy mi to selecty umístí nad div. Ostatní (všechny) formulářové prvku jsou v pořádku (tedy pod divem).
Zkoušel jsem různě manipulovat ze z-index jednotlivých prvků, ale marně. v IE7 už toto nedělá.

umí toto někdo řešit? děkuji moc
centi
Profil
Select bohužiaľ v IE žiadnym pozicovaným elementom neprekryješ. Na výber máš asi len dve možnosti:

1. pri zobrazení pozicovaného elementu daný select pomocou CSS skryť
2. použit tzv. Iframe hack, kde pod pozicovaný prvok vložíš prázdny Iframe na rovnakú pozíciu a s rovnakými rozmermi ako daný pozicovaný prvok.
peta
Profil
a viz centi, jinak je to problem CSS. Nechapu, proc to pises do JS fora.
a
Profil *
Ok, děkuju za odpověď.
Za to vložení do JS fóra se omlouvám, to byla automatika, protože jsem sem směřoval několik posledních dotazů.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0