Autor Zpráva
Tooms
Na adrese www.edconsia.cz/new/lh/index.php mám menu, které funguje pomocí externího JS (našel jsem ho někde v těchto diskuzích). Funguje skvěle, ale potřeboval bych, aby když kliknu na některý z odkuzů druhé úrovně (světle zelené), aby po načtení stránky zůstala kategorie, ze které je tento odkaz otevřená (např. pokud kliknu v "motorových lodích" na "Bavaria", aby po načtení stránky s loděmi Bavaria zůstala otevřená celá sekce motorových lodí...). Dík moc!
Charlie
Tohle uz se tady resilo. Udelas to pomoci cookies. Vzdycky kdyz user klikne na odkaz tak setnes cookie a pri reloadu nactes a podle toho otevres menu.
Charlie
Ale jinak bych to radsi udelal pres CSS, JavaScript nemam moc rad.
peta
Profil *
Tooms: www.volny.cz/dvereapodlahy/
Co se tyce vpisovani menu, tak neco podobne jsem ted psal do predchozi diskuse tady.
Pak otazka, jak zajistujes funkci menu pro nekoho, kdo nema Javascript? Na zminene strance je to reseno ti, ze po kliknuti na hlavni polozku se zobrazi hromadne menu se vsim.

Tvuj problem bych resil asi pres gethttpvars, viz JS priklady a tusim 4ty priklad od konce.
Pak je to mozne pres cookies, viz 3 priklad od konec, plus minus :)

Charlie: javascriptu se stejne nevyhnes pro IE musis pouzit CSSHOVER.HTC, coz je javascript
Navic pro toto rozklikavaci menu je vhodnejsi aby mu to neskakalo na hover
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0